20080820 - Vad som hänt

Jag jobbar på som vanligt. Det är lite lugnare nu när semestrarna är över, men den här veckan är det tjejer och teknik på KonTek så då hjälper jag till där.
Rulle jobbar vidare som vanligt i Stokcholm.. Saknar honom!! :-/ Men han kommer ju hem torsdagskvällarna så jag får väl vara glad för det iaf! :)

Vi har fått tillökning i vår familj sedan senast! Lilla Leia har kommit hit. Hon är en ur-gullig Cornish Rex jej på 15 veckor som är svartgrå i pälsen.
Hon är en riktigt tuff tjej som tycker om att kurra i knät och busa med råttor och dessutom att leka jaga med Cosmos. Det är en brud med attityd det här kan jag lova, hon är för härlig!!

 Kompisarna sover i kattsängen


Om två veckor (TVÅ VECKOR?!?!? Åh, herre gud!!) börjar jag i Sundsvall på Ky-utbildningen Butiksledare/säljare. Börjar bli nervöst nu!! :-S Det är synd att bilen  är på lagning för jag vet inte hur jag ska ta mig dit utan den.. *suck* Och inte finns det nån bil jag får låna heller.. :-(

Rulles pappa for av sin häst och blev sparkad i magen på söndagen för lite mer än en vecka sen och for in på akuten här aldeles nedanför oss. Rulle och jag skyndade oss ner för att hälsa på honom. Han hadde väldigt ont, men han kommer att bli helt återställd. Han får börja gå som vanligt om ungefär 2 månader eftersom de fick operera in en metallplatta i bäcknet på honom. Men har är pigg och skojar på som vanligt så det känns skönt det!

Sen vet jag inte vad mer jag ska skriva.. Får fylla på mer sen!

Kramar

RSS 2.0