080212 - Lååång helg i Ljusdal

I onsdags  (6/2) kom Rulle förbi efter han jobbat.
Vi gick iväg till badhuset, efter att ha ätit en korv med bröd, för att simma några varv. Men Rulle dök ner till botten och fick jätte ont i örat av tryckförändringen så vi gick upp efter ungefär 40 min i badet.
Jag var klar i omkläningsrummet tio i sju, och kl sju skulle vi vara på bockarna och äta med Brorsan, hans kompis Weppe och Magda, så vi knatade iväg dit. Det var jätte gott med pub-macka, som vanligt!!! :-P Men Rulle hade fortfarande jätte ont i örat så vi gick hem vid halv nio/nio tiden, slängde oss i soffan och stoppade in en bomullstuss i Rulles öra för att se om det blev bättre. Men det blev det ju inte så vi la oss vid elva halvtolv tiden.

Nästa morgon klev Rulle upp och ringde sitt jobb och sjukanmälde sig. Det kändes lite bättre i örat, men inte bra. Vid elva kom pappa förbi för att följa med mig och titta på en lägenhet, och Rulle följde också med och kikade. Den var rätt ok, men den jag tittade på dagen innan var finare. (jag fick ett samtal i måndags om att det var den jag ska få ta!!! :D)

Senare på dagen gick vi ner på stan för att klippa oss, topparna blev det för oss båda. Sen svängde vi förbi Boa, och jag hittade ett spel där till min PS2 som jag letat efter hus länge som helst; Freekstyle!!!! Gissa om jag var lycklig!! :D Och Rulle hittade ett som han kollat på för ett billigt pris; Final Fantasy 12.

Klockan fyra tog vi med katten och alla hans grejer till bilen och körde iväg till Ljusdal. Det blev en slapp kväll framför tv:n.

På fredagsmorgonen klev Rulle upp halv sex för att gå till jobbet och jag låg kvar å sov. :)
Vid tvåtiden kom han hem igen och vi dushade och sen for vi iväg och handlade lite. Det blev ännu en lugn kväll. Vi åkte till hans föräldrar och hämtade en dvd-spelare, och sen till hans brorsa Tony för att hämta en film; Det stora blå. Vi fikade där en sväng, men jag var så trött redan att vi skyndade hem för att jag skulle orka titta på filmen (som är ca tre timmar lång). Jag lyckades, med nöd och näppe, hålla ögonen öppna under hela filmen, men sen blev det bums i säng för mig.

Lördag klev vi upp vid elva, drog iväg till Järvsöbacken för att lära mig lite mer snowboard. Det gick ok, men jag blev så fort kall å vi stannade bara ca två timmar. Sen åkte vi hem å slappade lite innan vi hälsade på Rulles föräldrar och fick låna deras bubbelpool! :) Det var varmt och skönt på min frusna, blåslagna rumpa!! ;-)

Efter det så grattade vi Kattis (Rulles kompis) när hon fyllde 23. Vi fick fika å dricka (ej alkoholfri) ;) och glatt sälskap fram till två-tiden på natten då vi åkte hem. Vi låg och pratade till fem tiden kanske och jag lyckades väl somna vid sex.

Nästa dag vaknar vi vid tre på eftermiddagen och jag har jätte ont i ryggen.... :-/ Så lite senare åker vi till hans föräldrar igen och hans mamma masserar mig (hon håller på att lära sig, så då ville hon öva på nån) och det var jätte skönt!! Sen kom hans pappa och skulle "knäcka" ryggen på mig (han är... heter det naprapat?) och det var mindre skönt.. men efteråt kändes det som om jag svävade på moln!! Smärtan i ryggen var som bortblåst! Vi fikade där innan vi åkte tillbaka hem och glodde lite på tv. Jag var jätte trött (som vanligt) och Rulle skulle upp tidigt till jobbet nästa dag så vi lade oss vid elva.

Mådag, när jag vaknat och ätit frukost, packar jag ihop alla mina och kattens saker, släpar iväg allt till busstationen och åker bussen hem. Cosmos tyckte det var himla intressant med alla människor, han var till och med på väg över till Mannen på sätet bakom oss!! :D

Sen var jag till AF, tråkigt, och sen fikade jag med Magda på stan. Efter det handlade jag med mamma och sen var jag bara hemma resten av kvällen.

Idag ska jag jobba på Mulle, kurs ikväll, och mer vet jag inte än.. :D

Kram//Emma


Och här har vi en liten puss-bild!! :D :D


RSS 2.0