2008-07-28 Mer..

Efter inflyttningen har jag mest bara jobbat på som en tok, lika så Rulle som nu börjat jobba i Stockholm.. :(

Vi har köpt en Wii-konsol och det är så himla roligt!!! Jag har redan hunnit spela ut Mario Galaxy! :) Rulle som inte varit hemma på kvällarna har dock inte hunnit lika långt, men han närmar sig!
Annars har vi grattat Rulles brorsbarn, Wilma och Viktor, Slappat hemma, tvättat, städat, städat ur Rulles gamla lägenhet solat och badat och mycket mer som jag inte kommer på nu.. hihi!

Nu i helgen fick jag mitt första dopp på Ankarmon, härligt!! På kvällen  var det en ganska lugn men ändå rolig inflyttningsfest hos Magda. Alla skulle iväg på Hudik kalaset utom Rulle och jag så vi gick ner på stan med de andra för att kika en sväng bara. Rulle blev hungrig så vi gick på Amandas, jag lånade toan och sen fick Rulle sin mat och då skulle vi gå ut och äta vid borden de ställt ut utanför. Jag håller maten med båda mina händer och satnar med skon på nåt vänster och ramlar... Ner för stentrappan, landar på knät så det skrapas upp och vrickar foten så illa att det inte ens gåt att stödja på den minsta lilla... >.<

Rulle som är så snäll föreslår att han kan bära mig hem, men vi kom inte så långt. Det gjorde så ont i arnarna att klamra sig fast och den onda foten slog i hans ben. Vi ringer efter taxi och kommer tillsist hem. Mamma och pappa har bandage så Rulle går dit och hämtar det. Det stack och molade i foten hela natten så jag sov mycket dåligt.

Nästa dag ringde jag Sjukvårdsrådgivningen för att få en tid på akuten. Gun och Janne kom och fikade innan det var dax för mig att hoppa på ett ben iväg på akuten kl.15.20.  Dokton klämde och vred på foten så jag skrek, men han var faktiskt snäll och försiktig så det kändes bra ändå. Han förklarade att det förmodligen var något i mellanfoten som fått sig en smäll men att det inte var något brutet (skönt att höra det iaf!) En syster lindade om min fot ordentligt innan jag fick låna två kryckor så vi kunde linka hemåt igen.

Tack gode gud för Rulle!!! Utan honom haade det inte gått!!! Han hämtade grejer jag behövde, lagade mat och donade på medans jag bara hade ont.. Min lilla ängel!!!!



Jag är den lyckligaste tjejen i världen som haft turen att träffa dig!!

2007-07-28 Längesen!

Nu var det länge sen jag skrev!!
Har haft fullt upp: småfixat efter flytt,  jobbat som en tok och flängt runt!

Här kommer några bilder från inflyttningsfesten:
 Stefan, Linda och Fredrik

 Micke och Madde

 Fredrik och Rulle

 Mirja, jag och Stefan


Vi hade det kul på kvällen, blev sent för Rulle och Stefan som var riktigt fulla. De lade sig nog inte för än fyra tror jag. (Jag hade redan gått och lagt mig)

Skriver mer snart!!
Kram

2008-07-07

Nu har vi flyttat klart, det är bara några få lådor kvar nu, tror det är tre/fyra stycken. :)
Skriver mer en annan gång! ;)



Så här såg det ut innan vi fått ordning:








RSS 2.0