080326 - På AF idag...

Oj, nu var det länge sen igen.. :-/ Förlåt Ica! Och tack Magda som försöker pusha på mig att skriva!

Idag vaknade jag kl 8 av att katten gick och skrek, så jag var lagom vresig och sur när jag sprutade vatten på honom för att få honom tyst.. Låg kvar ett tag i sängen men kunde inte somna om så jag klev upp, åt frukost och donade lite.
Senare idag ska jag på Af å diskutera min framtid.. *Suck* Visste jag vad jag ville så skulle jag väl göra det!! :(

I helgen kom Karin först på Skärtorsdagen. Vi kollade på film å åt massor av skräp! :) Hon sov över hos mig och nästa dag gick vi på Dollar och McDonalds. (mer skräp i magen!!) Vi spelade lite Freekstyle på min Ps2 innan hon åkte hem till sig. På kvällen kom Magda och Mirja och åt lite pizza (skräp) innan det var dags att "förfesta" lite. Mathias kom förbi också och hängde lite. Blev massor av knas-kort, som vanligt!! :D :D

Ut på bockarna vid 10.30 ungefär, stog i kö lite innan vi fick komma in.. 10 minuter kanske. Väl inne shakeade vi ass så det stog härliga till!! :) :)  Vi hade så himla kul!!! :D

Jag gick hem lite tidigare (tjugo i två ungefär) för jag blev så trött. Pratade med Rulle i telefon på vägen hem, eftersom jag gick ensam. Känns alltid lite tryggare när man har nån att prata med.. på nåt vis.. Undrar varför?

Aja, på lördagen kom Rulle (fylle-Rulle som han numer heter) och vid 5 for vi ut till Idenor för att äta påskmiddag och dricka lite gott. hade det bra! Tofg en taxi hem vid elva-snåret och gick och lade oss strax därefter, vi var båda dödströtta eftera tt ha varit ute på varsina håll fredagsnatten.

Söndagen hängde vi i soffan, hyrde film och åt påskägg. (ÄNNU mer skräp)

Måndagen gick vi å åt lunch/middag på McDonalds (IGEN??!?! skräpskräpskräp) sen gick (jo, gick!! =) ) till Karin och hälsade på henne ett tag. Sen gick(japp, gick ;) ) vi hem till mig igen och tittade på Aladin som vi fick låna av Karin. Vi la oss vid elva. Rulle klev upp fem nästa morgon för att åka till jobbet, stackarn. och jag vaknade vid halv tio ungefär.

Igår (tisdag) städade och tvättade jag. Hade HUR mycket tvätt som helst!!!!!!!!!! Två fulla tvättkorgar!! Det tog sin lilla tid kan jag lova! Men rent och fint blev det! =)

Sen i veckan ska jag till Ljusdal, jobba och jobba lite till.. Blir nog en lugn helg.. Jobbar både fredag och söndag.

Det var väl allt..  :)
kramar//Emma

Bild från långfredagen:
Snusk-tafsar-Magda!!! ;)
image8

RSS 2.0