200804... - Icas hemkomst

Ica har varit hemma och hälsat på!!
HÄRLIGT värre! :) Osmin är så rolig! Bästa humorn den grabben har!

På fredagen träffades vi hemma hos mig, Ica, Osmin, Jag , Rulle och Mja. VI snackade, drack lite innan vi gick iväg mot bockarna. Väl där hade vi hur skoj som helst! Galna brudar kastade upp rumpan i Rulles ansikte.. ganska kul att se faktiskt!! Men han får fasen skylla sig själv när han pratar med dem och småflirtar tillbaka!! :D :D Förmodligen flirtar han helt omedvetet, å det gör saken bara ännu roligare! Han sitter där och fattar inte varför brudarna beter sig som de gör!! :D :D

Iaf, Rulle och jag gick strax efter att Ica och Osmin gick och hämtade lite grejer i bilen..  Gick och lade oss vid 4-5 tiden kke. Trööööött dagen efter (12:e)!

Den 12:e april var det födelsedagsfest för Danne på Manis, han fyllde 30! :)
Vi åt gott och drack gott! Men Rulle och jag måste gå hem ganska tidigt eftersom vi skulle iväg till ålandsbåten morgonoen efter.
Kl 11.00 gick bussen från stationen och var framme i Sthlm vid 15.  Där åt vi mat innan vi gick till båten som lade ut vid sex-tiden.
Där åt vi, tittade på Motown-show och spelade lite Black jack. Handlade i tax-freen och drack lite (läs:mycket) gott!! ;) Var ute å sprand till tvåtiden kke på båten.
Nästsa dag åt vi lunch när vi vaknade, kollade runt lite mer på båten innan vi lade till igen i Sthlm vid tre-tiden. Vi åt, åkte buss hem och sen åkte Rulle hem till sig nästan på en gång.
Hans nya jobb började nästa dag så då ville han hem å förbereda lite grejer.

Onsdagen efter gick vi på Bockarna och åt middag med Ica, Osmin, Mirja och Magda. Sen gick vi på Skutan och åt efterrätt innan vi träffade Ankan.
Heeeeela gänget samlat igen! SKÖÖÖNT! :) Var bara Cilla som fattades..

Bild:

Kommentarer
Postat av: Angelica

visst var det skönt att få ha alla hemma där, även om det bara var för 20 minuter.

2008-04-22 @ 21:30:21
URL: http://mittlivilondon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0