2008-06-10 Glömde

Glömde skriva att jag gjort ett fint scrapblog inlägg med bilder från stranden, ni kan kika in där om ni vill:


http://www.scrapblog.com/0CABE0C1-961F/399DA463-7E2C

2008-06-10 Helgen som gått

Veckan var lugn, inte mycket hände.
På torsdagen (5/6) dock kom Rulle och även Karin till mig, vi lagade pannkakor och kollade på film, En riddares historia, jätterolig film!!!! :D Vi åt en massa godis och mådde gott! Karin cyklade hem vid 11 tiden och Rulle och lade oss bara lite senare, då han var jättetrött efter att ha jobbat hela veckan.

Nästa dag var det ju Sveriges Nationaldag och Rulle och jag åkte upp på Köpmanberget och kollade på uppträdandena som var där, åt glass och drack mycket läsk i hettan. Det var närmare 30 grader den dagen! :)
På eftermiddagen/kvällen åkte vi till Idenor för att grilla med syskonen och föräldrarna, vi hade det bara bra! :)
När vi kom hem kollade vi lite på tv bara innan vi lade oss rätt tidigt, eftersom vi skulle upp och åka till Sundsvall nästa dag.

Vi klev upp vid nio-halvtio nästa morgon olch kom iväg ungefär 45 minuter senare. Vi började med att äta varsin korv på Ikea innan vi gick in och kollade på allt. Vi såg en jättesmart badrumshylla som vi nog ska köpa om den är i rätt storlek till badrummet i nya lägenheten.

Här är en bild på den (den heter Rönnskär och kostar 179:-):
Man har den under tvättstället, "groparna" in i den, är där man ska ha rören som
                                                                   är under tvättstället.. om ni förstår vad jag menar.


Vi köpte ett överkast, speglar att sätta på hallgarderoberna, ett skrivbort och två hyllplan som passar skrivbordet. Och så köpte jag en kläd-roller. :D

När vi var klara på Ikea gick vi till Birsta köpcentrum och kollade runt lite. Jag hittade en laserpekare till Cosmos, som han nu busar hur mycket som helst med. Vi åt på McDonalds innan vi åkte ner till Sundsvalls city och strosade lite. Jag hittade en kofta och Rulle en snygg zip-hood. Vi åkte hem vid halv fem ungefär och när vi kom hem lagade vi mat och sen kollade vi lite på tv innan vi gick ner till Bockarna och träffade Linda (Rulles Kompis) och Danne (min brorsa). Vi stog utanför å pratade med dem ett litet tag sen gick vi på Hoppes och Rulle åt en hamburgare, sen gick vi hem å kollade på ett avsnitt av Twin Peaks. Jag slumrade till en minut eller två i Rulles knä, så jag missade lite på slutet, men Rulle förklarade vad som härnt så det gick bra. Sen var det bums i säng!

Nästa dag väckte jag Rulle vid tolv tiden och sa att det var jättefint väder. Han åt frukost och donade sen gick vi ner på Möljen och åt mjukglass innan vi tog bilen till Ankarmon.
Vi slängde oss ner på stranden och mådde bra! Doppade tårna lite, men jag tyckte det var iskallt. Rulle tyckte det ok, men doppade sig inte. Vi gick till kiosken efter ett tag, åt en macka och tog en till runda minigolf. Jag KLÅDDE RULLE i minigolf!!!! :O När har jag NÅGONSIN vunnit i minigolf????? Helt otroligt!! :D

Bilder från stranden och minigolfen:
 Vad roligt man kan ha på en filt på stranden!! :D

 Rulle koncentrerar sig..

Och jag också.

Vi for hem, slängde oss i soffan ett tag, sen kom Mirja förbi och snackade lite. Vi åt middag, tunnbrödrulle, och pratade lite mer med Mja. När hon åkte hem så kollade vi på ett till avsnitt av Twin Peaks innan Rulle åkte hem.. :(

Måndagen träffade jag Magda, vi gick en sväng på stan innan vi gick till Hot Chili och åt middag. Efter det gick vi hem till mig och färgade hennes hår, det blev himla bra! :)
 Mamma hade varit förbi med flyttlådor tidigare på dagen och när Magda gått till Linus så började jag packa ner lite i dem. Jag har fortsatt även idag, Tisdag, att packa och det börjar bli väldigt tomt här.. :-/ På gott och ont. Men snart så flyttar vi!!! :) Kan ju inte bli bättre, nyrenoverad lägenhet och med Rulle dessutom, härligt!!! :)

Det var nog allt för den här gången.
Kram

20080602 - Varm helg!! :)

Jag och Cosmos åkte till Rulle onsdagen den 28:e. Han var sjuker och inte alls pigg, så vi höll honom lite sällskap. På torsdagen försökte Rulle åka till jobbet, men kom tillbaka en timme senare, helt slut.. Så han lade sig och sov några timmar till, sen kände han sig lite piggare. På kvällen tittade vi på Austin Powers, första filmen och skrattade hur mycket som helst! :D

Nästa dag, fredag, åkte Rulle till jobbet igen, och den här gången gick det bättre. Han kom hem fyra och vi duschade innan vi lämnade rep-lokals nycklar och hämtade bilen som hans mamma lånat. For tillbaka, hämtade katten sen körde jag oss till Hudik.
Vi handlade lite mat och en engångsgrill på Kvantum innan vi kom hem. Fixade iordning allt och grillade en flintastek på balkongen. GOTT!! :)
På kvällen kollade vi på Austin Powers, andra filmen, och skrattade då också, fast inte riktigt lika mycket som till första filmen.. Vi lade oss vid tolv-ett tiden, Rulle var trött (för förkylningen) och jag kände mig också trött och sliten.

Nästa dag (lördag), när Rulle vaknat, gick vi ner på stan för att kolla på när Mjas kille spelade, men vi missade det precis.. :( De hade slutat spela ca 5 min innan vi kom dit.. Men vi stog å pratade med Mja där ett tag, och sen kom Ankan! Vi gick med henne en bit (kollade in hennes flirt, och godkände) Sen satte vi oss på Möljen med en glass. Satt där ett litet tag bara, men självklart lyckades jag bränna mig på axlarna.. :-/  Inte så illa, men ändå.. att jag alltid lyckas!!! *suck*

På kvällen, efter middagen, satte vi oss och spelade lite tv-spel innan det bar iväg mot Bergsjö och cruisingen där! Vi åkte Micke och Maddes Ford Fairlaine (tror det stavas så) och hade jätte kul! Strosade runt ett tag och kollade på bilar. Vi kom dock lite sent så det hade börjat mattas av lite, men det var kul ändå! Kom hem vid ett-halv två ungefär och vi spelade lite mer tv-spel innan vi gick och lade oss.

Nästa dag sov Rulle sött (som vanligt) medans jag och mamma konkade grejer (de saker jag rensat bland ute i Idenor) upp på vinden. Svettigt värre! Dessutom var det 28 grade i skuggan just den här dagen, så det hjälpte ju inte.. Men härligt att sommarvärmen äntligen kommit!!! Känns konstigt att för bara två veckor sedan snöade det och låg kvar på backen..

När Rulle äntligen vaknat vid två så åkte vi iväg till Ankarmon i Iggesund och solade, spelade minigolf (jag förlorade med bara ett poäng!!!! :-O ) och åt glass och melon! När vi åkte hem svängde vi förbi Kvantum igen och köpte en till engångsgrill och grillade middag igen! GOTT!!! :P Efter det kollade vi på Life of Brian, och skrattade lite till!
Vi hade en jätte tok-härlig dag!!!!!! :)
Rulle åkte hem vid halv elva ungefär och jag spelade lite tv-spel innan jag gick och lade mig.

Och idag ska jag jobba på Mulles KomTek kurs vid fem, kul!

Det var nog allt för den här gången!
Kram


RSS 2.0