20080512 - Veckan/helgen som varit

I tisdags (den 6:e) jobbade jag på Mulle, sista kursen.. :( Den här kursomgången har varit så rolig för barnen var så duktiga och snälla! Kommer sakna det.

Sen begav jag mig till Hudiksvallsbostäder för att fixa nya kontraktet och parkeringsplats. Rulle kom också, så vi åt middag sen följde jag och katten med honom till Ljusdal (sent) på kvällen. Bums i säng nästan direkt, Rulle var jättetrött stackarn och upp tidigt skulle han också..

Onsdagen slappade vi mest bara när han kom hem, myste i soffan, lagade mat och hade det gött! ;)

Torsdagen satte jag mig på bussen till Hudik vid kvart över sju på morgonenm, trött!! Skulle hem och hämta lite mer Kattmat och kläder och grejer, eftersom det först inte var tänkt att jag skulle stanna heeeela veckan. Åkte tillbaka vid halv tre.
När Rulle kom hem igen efter jobbet åkte vi till ett garage där han har sin morocykel. Vi skulle försöka starta den.. Det blev lite krångel men efter lite (ganska mycket) startgas så brummade den igång!  :)

På fredagen (9:e) när Rulle slutat så satte vi oss på hojjen och for iväg till Järvsö cykel och motor för att kolla på en ny hjälm till Rulle. (Jag hade fått låna hans Mammas jacka och hjälm.) Han hittade iaf en jätte fin och billig som han köpte.
Mitt uppe i allt hjälmtittande så ringer mobilen. Det är pappa som säger att farmor blev dålig, hjärtinfarkt.. De hade varit nere på Gävle sjukhus och hälsat på henne pårecis när de ringde. Jag kännde världen omring börja rasa, men han sa sen att allt var bra med henne nu och att det inte skulle bli några som helst men av det.
Men då hade tårarna redan hunnit börja rulla..
Tur att hon mådde bra och att Rulle var med mig!!!

Iaf, han betalade hjälmen och beställde ett mörkt visir till den, som han skulle hämta nästa vecka, sen var vi så hungriga att vi stannade på en restaurang och åt lövstek med stekt potatis. HUR GOTT SOM HELST!!

Sen åkte vi till Tony och Helen och hälsade på. De hade just köpt en kanin till Eden, jättesöt!! Vi fikade och pratade lite innan vi åkte tillbaka till Ljusdal. Vi stannade på Statoil och hyrde film, Casino Royale (nyaste Bond-filmen). For hem och kollade på den innan vi var så trötta att vi trillade i säng.

På lördagen tog vi motorcykeln till Hudik vid tre-tiden (när Rulle vaknat och donat på lite) och åt på McDonalds och åkte runt lite och myste sen.
På kvällen var det fest för Linda som fyllde 23 samma dag. Vi var hos henne, satt på gräsmattan och lyssnade på musik, åt tårta och drack lite gott. Senare gick vi in och snackade lite innan några av oss gick tillbaka ut för att spela Hacki-sack (eller hur det stavas). Det gick sådär för oss alla men det var kul ändå! När det började skymma var det svårt att se bollen så vi gick tillbaka in och fortsatte snacka skit! ;)
Vi hade det jäte-gött, tiden flög förbi och snart var det dax att gå hem och äta lite nattmat. Blev lite bråk på vägen hem, ett litet missförstånd som blev såååå förstorat, men det fixade sig ganska snabbt när jag fick Rulle att diskutera saken med mig. Åt lite hamburgare och slängde oss i säng vid tre-tiden.

Söndagen åkte vi till Hudik med katt och alla grejer. Åt på Amandas innan vi gick upp till sjukhuset och hälsade på Farmor , som var lika pigg som vanligt och såg frisk ut som en nötkärna! :) Skönt att se!!! :)
På kvällen kollade vi på lite Twin Peaks innan vi lade oss.

Och idag måndag, så for Rulle tidigt till jobbet och jag sov vidare! ;) Vaknade vid halv elva och åt gröt till frukost, gott!! :P Sen har jag plockat lite och donat, packat upp det jag hade med till Ljusdal och suttit här vid datorn lite.

I veckan (på torsdag) är det 6 månader sedan jag och Rulle blev tillsammans, det ska firas!!!! :)


Det var allt för den här gången!
Kram

Kommentarer
Postat av: angelica

Gud så jobbigt att bara läsa om din farmor, jag börja gråta på en gång! Fy så hemskt! Tur att hon är lika frisk o glad igen, sånt tycker vi om!

Kul med MC! Låter som att du har det himla bra med Rulle o livet. Fester o kalas o god mat! Mys!! Har ni några förslag på vad ni ska göra på ert halvårs firande då?

Kramkalas!

2008-05-12 @ 14:50:48
URL: http://mittlivilondon.blogg.se
Postat av: Angelica

Klart man bli rädd när man får höra sånt där! Himla tur att det var ett bra slut på samtalet o inget annat.

Nä, inga förslag för firande.. är dåligt på sånt, tillomed när jag har hela världen (london) att hitta på nåt i.

Osmin vaknade just ur sin sömn efter natt jobb o hälsar till er så mycket! Nu sover han sött igen. :O)

2008-05-14 @ 13:12:59
URL: http://mittlivilondon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0