9/8 .. Helgens Norge-resa! :)

.
I fredags åkte jag och Rulle-mannen iväg mot Norge för att hälsa på Kivi och Frida (som jobbar där just nu).

Vi klev upp halv åtta på morgonen och åkte hemmifrån en timme senare. Det var jättevarmt att sitta i bilen som var utan Air Condition, men annars var det en väldigt trevlig resa! =)

Vi stannade till i Gesunda och tog riktiga "turist-kort" vid en vägskylt. Jag kunde inte låta bli, den var ju så söt!! :)
 
VARNING FÖR TROLL!! ^_^

En till turistbild, vid riksgränsen! :D



Efter vi kommit fram Sörumsand vid sex-tiden så for vi iväg till en skogs-sjö och badade en sväng innan vi for tillbaka hem till Kivi och Frida för att grilla. Det var hur gott som helst! :)

På kvällen drack vi några cider/öl och spelade lite spel. Trevligt!
 
Kivi                                   Frida


Nästa dag (lördag), efter frukosten, for vi iväg mot samma skogs-sjö igen. Fast den här gången gick vi lite längre in i skogen, tills vi kom till några ganska höga klippor. Det var verkligen hur fint som helst där, riktigt mysigt!

Rulle och Kivi kastade sig ner från de högsta klipporna, jag och Frida nöjde oss med de lite lägre! ;)

 
Rulle hoppar

 
Kivi hoppar


<3




Vem har finaste killen? ... I do, I do! ;D


Senare på kvällen gjorde vi vår egen pizza, gottgott! Sedan spelade vi lite mer spel och kvällen slutade med att Rulle och Kivi tävlade.. Först skulle de springa upp för branten brevid där de bodde, först upp tillbaka till huset vann. Kivi segrade, med nöd och näppe! :) Sedan skulle de bryta arm, först med höger, sen med vänster, sedan höger arm igen. Rulle vann alla gånger, efter mycket jämna matcher. (My man! ;D Haha!) Tillsist blev det tum-brottning. Det vann Kivi två gånger och Rulle en. Det var jämt mellan dem hela tiden! :D


Imorse, söndag, klev Rulle och jag upp vid halv åtta, åt frukost och packade. Vi smög in till Kivi och Frida, som fortfarande sov, och sa hejdå sen for vi iväg hemmåt.

Innan vi kom över Svenska gränsen såg vi de här underligt placerade husen:

Bor Norrmännen så här?!?! Haha! ;D


Vi kom hem, handlade och åt middag från Hot Chili. Rulle åkte hem vid nio-tiden och sedan dess har jag suttit här och lagt in bilderna från kameran samtidigt som jag har tittat på TV. ;)


Det var allt för den här gången!

Kramar




.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0