2009-01-26 Monday, bloody monday..

Vilken dag... *suck*
Idag har varit en sån där dag då man önskar att man inte hade vaknat alls.. överhuvudtaget.. någonsin!

Jag vaknade av att jag fick ett sms av en kurskamrat (som jag samåker med till sundsvall). Han sa att han skulle åka tåget istället för att åka bilen.. och tågen gick om en halvtimme!! *panik* Jag hade precis vaknat, inte gjort iordning matlådan eller mackorna till fikat eller någonting..

Men jag fick tillslut tag på Eva-Lena, den andra jag brukar åka med (hon är från Gävle och ska sova kvar där den här veckan eftersom det är en sån lång vecka för oss). Som tur var kunde jag åka med henne lite senare än tågtiden. Tog bilen, när jag gjort iordning allt klart, och parkerade den på Shell. Kom upp till skolan i Sundsvall och hade den allra värsta sortens tråkiga lektioner! :(

När vi skulle hem fick vi vänta i över en timme på att x-tåget skulle komma och när vi väl kom på tåget var det något fel på det och det kunde inte köra mer än 80 km/tim.. Gick jättesakta! Batteriet på telefonen dog så jag fick inte tag på pappa, så jag kunde inte be om skjuts upp till Shell för att hämta bilen. Jag fick stå och vänta på bussen i kylan och när jag kom hem tappade jag ut resterna av min matlåda på köksgolvet. Sen blev middagen aldrig varm så när den äntligen gick att äta fick jag stressa i mig den för att äntligen få skjuts med pappa till Shell..

Väl där var bilen översnöad så jag fick skrapa ut den från parkeringsplatsen, sen kom jag på att jag måsta tanka. Kom på Jet och tankluckan satt fast såklart.. Slog lite på den så att den lossnade (säg inget till Rulle ;-D ) och nu har jag äntligen kommit hem och sitter här.. och här ska jag sitta kvar så inget mer ondskefullt händer idag!!! :)

kram

2009-01-22 ... Igen

OJ! Va roligt det är att läsa sina egna gamla blogg-inlägg!! :D
Läste nyss om att jag och Rulle började träffas!!!! Det känns ju som år och dar sen!!!!! Ojojoj, va spännande allt var då! ^_^ Men tycker att det är skönt nu också när vi vet att det är "vi"! :)

2009-01-22

Usch! Nu var det längesen jag skrev här igen!!! Förlåt Angelica, men nu när du flyttat hem igen så har jag bara glömt bort den här bloggen.. :(

I alla fall så går skolan bra, läste i mitt senaste inlägg att jag var nervös för att börja.. hihi, kommer knappt ihåg det! :D
Det är mycket just nu bara och till råga på allt (heter det så? Råga?) så har jag varit hemma den här veckan.. mådde inte alls bra och fick inte sova överhuvudtaget söndag natt och måndag natt.. Det gjorde ju inte saken bättre!

Idag fick jag träffa Magda på stan, det var skoj! Längesen vi sågs! Var skönt att få prata av sig lite och få höra att jag inte är helt knäpp son känner som jag gör!! :D  Och ikväll kommer Rulle ÄNTLIGEN hem också!!! :) Det gör ju inte dagen sämre direkt!! :) Får äntligen mysa med min älskling!!  ^__^

Katterna springer runt och är galna som vanligt.. (Ibland undrar jag vad det är för dåligt tjack de har fått i sig..) Tur att de har varandra att jaga iaf, så de inte jagar mig!! ;)


Här kommer några bilder från det gångna året:


På min kusins bröllop i sommras



Bildbeviset! Vi har kyssts under Ölandsbron!!  :)




På det gamla slottet på Öland, där var det fint!!




I gamla Linköping, utanför Cloetta-museet




Ett år tillsammans! :) pusspusspusspuss




Jul hos Hasse och Veronica




Skål för det nya året älskling! (visst är han väl snygg?)  ;-)



Ja det var väl allt jag hade att säga för den här gången!
Ha det bra så länge!

Kramar i massor

RSS 2.0