080128 - Länge sen nu..

Oj, nu var det länge sen jag skrev igen.. :-/
I helgen kom  först Rulle hit till Hudik när jag och Mirja "förfestade" lite, vi satt å snackade fram till elva ungefär innan vi gick till Bockarna.
Men väl där fick jag så ont i magen.. inte kul..
Vi snackade med Mirjas kille Moh och hans polare ett bra tag, dansade lite, men musiken var så dålig så det typ bara en låt.. :(
Sen vid ett-tiden skulle Mja iväg hem till Moh och jag hade jätte ont i magen så Rulle och jag gick hem då också. Vaknade vid tio-tiden och hade fortfarande ont i magen.. :-/ Rulle sov vidare och min magont blev så smått mindre och mindre. Vid två tiden var jag så less och uttråkad att jag gick och väckte Rulle, han var fortfarande trött, men måste upp eftersom han skulle träffa sina band-medlemmar och fixa allt inför spelningen de hade senare på kvällen.

Vi var vid deras replokal i ljusdal strax efter tre och började plocka ner hans trummset. Vi hade nästan hunnit klart innan de andra kom, så bar vi iväg allt till bilarna och körde allt till Statt i Ljusdal (där de skulle spela) De satte upp allt där och gjorde soundcheck och det lät väldigt bra!

Vi for till Rulles föräldrar och blev bjudna på middag, solade solarium lite innan vi åkte hem till Rulle och spelade Tv-spel ett tag.

Vid elva bar det iväg till stadt, där satt vi å hängde lite innan det var dax för dem att gå upp på scenen.
Jag filmade hela framträdandet med sångerskans filmkamera och hela spelningen gick jätte bra!!
De var jätteduktiga och den nya låten lät riktigt bra! :)

Sen blev det  "supa-av" ;)
Redbull-vodka och massor av Bacardi breezer :)
Efterfest blev det hos Rulle.  Alex, Jimmy och hans polare kom å hängde, drack lite öl och åt hamburgare.

I säng kom vi inte för ens vid fem-tiden på morgonen; jag var döds-trött!!  I-O
Jag vaknade väl vid ett tiden eller så, men inte Rulle... som vanligt. Vi kom väl upp ur sängen fram mot tretiden, åt Lunch/middag och for till Micke och Madde för att titta på Film.
Det blev I Am Legend och Beowulf

I Am Legend var mysko men ganska ok, och Beowulf var riktigt dålig... (förutom det hela med den nordiska mytologin) :-/
Halv elva for vi hem och sov.
måndag morgon kl 8 klev jag upp (Rulle hade klivit upp och åkt till jobbet vid halv sju)  Tog bussen fem över 9 till Hudik och gick till Hälsocentralen, fick antibiotika för min urinvägsinfektion och träffade Magda för att fika efter det.

Det var nog allt..
Tack för idag, slut för idag!!

Kram//Emma

08-01-16 Onsdag

Igår eftermiddag bar det iväg till Ljusdal (fick låna bilen av mamma och pappa) för att hälsa på Rulle en snabbis.
När jag kom dit satt han och spelade lite på sina trummor. Så han försökte lära mig hur man snurrar trumpinnen mellan fingrarna (eftersom jag ALLTID velat lära mig det) men det gick inte så bra... hihi! Men jag fick ta med mig en pinne hem så jag kan träna själv!! :D Va snäll han är han!! ;D

Sen åkte vi till hans föräldrar och åt middag. Pannkaka!! :P Jätte gott! Sen fick vi lite fika innan vi for hem till honom igen och slängde oss i soffan. Klockan gick och plödsligt var det dax att åka hem!! :(  Så vid elva-tiden for jag därifrån, döds-trött!

Och naturligtvis på vägen hem kommer ett rådjur springandes över vägen!! Gissa om jag blev rädd!!!!! Det gick som tur var bra, men jag ringe till Rulle sen och pratade med honom tills jag kom fram till Forsa, bara så att jag inte skulle somna och så.. Var hemma kke vid kvart i tolv. Kastade mig i sängen och slocknade direkt!

Imorse vaknade jag (lååångsamt) och klev upp vid kvart i åtta. Var på MQ för att städa vid fem i nio. Jobbig morgon kan jag lova, jag var dödstrött!! I-O Sen for mamma och jag ut till Hiab och städade vidare där.

När vi var klara träffade jag Kakan och vi tog en fika på skutan, handlade lite grejer på HM och Lindex innan vi gick hem och lagade spaghetti och köttfärssås. Det blev gott! :P

Sen hängde vi i soffan lite innan hon åkte hem, nu för ca 10 minuter sen.
Hon fick åka hem tidigare än tänkt eftersom bussarna inte passade..

Det var allt för idag!!

Kram!!!
image8

080114 Måndag... bloody monday..

Usch, Måndag igen.. Var uppe kvart i åtta imorse, åt frukost och började på MQ vid 9.

Sen när Mamma och jag kom ut till Hiab så hade det kommit en massa städmaterial, som VI (vikarierna) måste ta hand om och ställa in i städskrubben.. Vi hade ingen aning om vart allt skulle stå, så vi ställde det där vi tyckte det passade. hoppas det duger..
Vi fick släpa alla tunga kartonder ner för en trappa, in genom ytterdörren och genom hela korroidoren till städskrubben och ställa upp det på hyllorna. Jag hade ont i ryggen sen kan jag lova!! :-/

Sen fick jag springa runt och leta plåster eftersom jag skrapat upp knogen.. ajaj!!

Vi var klara vid halv 4, åkte och fikade här hemma innan vi for på Kvantum och handlade.

Men kvällen blev bättre!! :)
Träffade magda vid sex-tiden, åt middag och mös framför tv:n lite! Det var länge sen nu!!

Och nu sitter jag här! Ska snart lägga mig, ska upp halv åtta imöra..


Kramar!!

080110

Idag, torsdag, har det gått bra att jobba och det börjar kännas bättre i förkylningen.
Jag har gjort egna köttbullar och ska snart göra sockerkaka. :)
Det kan inte bli bättre nu! ;)

Igår kom rulle förbi, jag skulle bjuda på stuvade makaroner och korv, men såg (när jag tog fram paketet) att makaronerna nästan var helt slut, så då fick vi åka och köpa... IRRITERANDE!!
Men det blev bra, och väldigt glott, tillslut! :P
Resten av kvällen hängde vi i soffan och myste. Kollade på Seinfeld och åt Daim glass! :)

Till helgen blir det kanske bowling i Ljusdal. Om inte så kommer Rulle hit. Vilket som ska vi äta på Kina igen på lördag kväll, gott! :) Resten av helgen är opladerad än så länge.. Kanske blir det en sväng på Bockarna efter Kina.. får se.

Kram

080102 Jul och Nyår

Julaftonen flöt förbi i ett dis av mat och choklad, samma sak gällde juldagen.

Julafton var vi hemma i Idenor; Jag, Rulle, Kakan, Danne, Mamma, Pappa, Farmor, Jan och Ingvar,
Massor av klappar och mat! Och inte glömde vi bort Karl.Bertil heller!! Tur, för utan det är det ingen riktig jul!!

Juldagen var jag i Ljusdal hos Rulles familj, de är för söta! ^__^  Trött som stryk på kvällen så jag orkade inte gå ut. Inget partyhumör alls! Men jag å rulle hade det bra ändå!

Mellandagarna jobbade jag på Mulle Meck, torsdag fredag och lördag, MASSOR av folk! Sen på lördag kväll kom Rulle hit och vi hälsade på Karin i hennes nya fiiiiina lägenhet! :)
Men jag kände mig hängig (hade vaknat med jätte ont i halsen den morgonen) så vi åkte hem till mig och häckade i soffan. Vid sju drog jag iväg Rulle till Kina restaurangen och vi åt gott!! :P

Sen gick vi hem och somnade.. vaknade vid 11 igen och kollade lite på tv och roliga klipp på Youtube. Kom inte i säng för ens vid 4 på morgon!!

Vaknade sen nästa dag vid ett-tiden åt frukost och for till Enången och hälsade på Gun och Janne. Åt lunch och fikade där. Hemma blev det bara korv med bröd till middag, ingen av oss orkade mer. Kollade på film och la oss vid ett-halvtvå tiden.

Nyårsafton var vi i Idenor, på hällan (byggdegården) på fest. Karro och två av hennes polare hade ordnat en riktigt rolig tillställning mer massor av roliga lekar och inte sååå rolig) karaoke! ;)

Åkte väl hem därifrån vid ett tiden på natten, slappade i soffan lite innan sängen lockade allt för mycket och ögonlocken var för tunga..

Vaknade vid tre på nyårsdagen, mös i soffan framför en film, åt lite middag innan det var dax för Rulle att åka hem.

I veckan blir det bara slappa för mig; ska försöka krya på mig från den här hemskla förkylningen..
På fredag jobbar jag på Mulle och på Lördag ska kanske Rulle och jag till Sundsvall å shoppa loss lite!

Kram

Skickar med en fin bild på Rulle och mig från nyår!
image6

RSS 2.0