09-04-28 .. Härlig helg!! :)

Åh, vilket härligt väder det var i helgen!!
 
Men jag kanske ska börja med att berätta om födelsedagsfesten i fredags.

Eller; först och främst åkte vi motorcykel till Sundsvall för att gå på vårmässan på fredag dag. Kul! :) Men vi köpte inte så mycket.. det var mycket färre (och tråkigare) utställare i år än vad det var förr året. Rulle köpte nåt han kan smörja in skinnjackan med och jag köpte godisremmar. Men det var allt.. Det var härligt att åka motorcykel i alla fall!!!

Jo, på festen var det hur kul som helst och det var många som kom och grattade mig och partajjade! :)  Det var Mirja, Ica, Osmin, Micke, Madde, Sandra, Li, Putte, Magda och Linus. Också Rulle och jag förstås! ^_^ Gissa om katterna var förvirrade av alla skor att lukta på!

Vid elva-tiden begav vi oss ner till Bockarna, dansade och drack drinkar. Det var väldigt mycket folk och helt sjukt kvavt så man höll på att dö efter bara ett litet tag på dansgolvet! Det är tur att man kan gå ut och ta luft!!! Vi hade iaf skitkul!!!När vi dansat klart så gick Li, Putte, Mirja, Rulle och jag till Hoppes för att äta en natt-burgare. Sen traskade Rulle och jag hem och nästan ramlade i säng av trötthet.

 Ica, Madde och Micke.. Fyll-skallar!! :D

Födelsedagspuss av min Rulle-bulle-man!! ;)  :D

Jag, Mja och Ica har skoj på dansgolvet

Micke, Madde och Sandra

 Li och Putte och deras kompis.. minns inte vad han heter..


På lördagen var det ljuuuuuvligt väder! Jag tvingade upp Rulle ur sängen vid tolv/halv ett och skyndade ner mot stan när han gjort sig iordning. Vi satte oss först i biblioteksparken och solade, sen köpte vi glass och åt den vid sjöbodarna på möljen. Gott!  På eftermiddagen/kvällen gick vi hem och hämtade bilen och for för att leta grill. Hittade tillslut en på OK. Handlade kol och mat på Ica sen begav vi oss hem för att få i oss lite grillad middag. GOTT!!!  :-d

Söndagen var också jättefin så Rulle och jag gick ut för att byta däck på jobb-bilen och fixa med motorcykeln. Sen satt vi ett tag i solen och slappade innan vi grillade lite till på kvällen! Det är bra med grill!! :D

Idag var sista dagen på skolan.. känns konstigt..
Nu har vi bara en hemtenta i Marknadsföring och Examensarbetet kvar.. Wooooosh säger det bara så är det avslutning (5/6-09). Känns väldigt konstigt alltihopa!

Det var nog allt för den här gången! :)
Kram




.

09-04-22 .. Igen

Oh, förresten, idag läste jag klart den sjunde och sista Harry Potter-boken, Dödsrelikerna.
Den är bra bra bra bra bra!!!! :) Utom det sista kapitlet.. Det är ganska fånigt.. men allt annat är bra bra bra bra! ;D Åh, jag längtar och längtar efter nästa film, det är nästan så jag spricker!! Och så måste jag vänta ända till 17:e JULI!!!!! Jag dööööör! *suck*




Oj... vilken nörd jag är.. Hahaha!

Men jag är ialla fall en stolt nörd! :)

kramar



.

09-04-22 .. Oj, nu har jag fyllt år också!! :)

För två dagar sen fyllde jag 23. Jag hade nästan glömt bort att jag skulle fylla år det här året också!

På söndagen städade Rulle och jag som dårar här i lägenheten (nu ser det tyvärr ut precis som det gjorde innan.. om inte värre) och så kom underbara svärmor Lena på eftermiddagen och grattade mig. Av henne fick jag dricksglas, en jättefin krukväxt med oreanga blommor, Dumlekola, en skalare och pengar. Hon är för snäll hon!! :)

På måndagen vaknade jag av att det var någon som kom in i sovrummet och sjöng. Det var Rulle som kom med en chokladboll, tre paket och ett tänt stearinljus på ett fat. Jag tyckte det var så sött och så snällt att jag höll på att ojja ihjäl mig över det!! :D

Efter det begav jag mig till skolan där jag fick en fin liten födelsedagssång från Therese och en massa grattis från mina skolkamrater, jag blev jätteglad! :)

När jag kom hem igen skalade jag potatis och kokade till alla som skulle komma och äta. Sen kom alla nästan samtidigt; Mamma (inte pappa för han var så förkyld stackarn), Karin, Danne, Farmor, Jenni med Östen, Eric, Christin och Calle, Gun och Janne. Alla vi hann knappt äta klart innan det var dax för fika och ännu fler besökare: Rulles bröder Ingemar och Thony med Helene, Einar och Eden kom också på fika! :)

Jag kan säga att det var REJÄLT trångt här ett tag!! :D


Presenter jag fick:

Rulle - Ett tok-fint halsband, örhängen (som gjorde ont, så jag måste tyvärr byta dem på fredag ;( Inte kul ), en katt-stämpel, en skär-kniv till Scrapbook och pennor i tre olika storlekar.
Mamma och Pappa - En liten bords-strykbräda, en elvisp med bunke som sitter fast och tulpaner.
Danne - Lotter, som jag faktiskt vann 20 kr på! :)
Karin - Scrapbook-album, Scrapbooktillbehör, Tulpanvas och ett helt otroligt fint hemmagjort grattis-kort.
Farmor - Tulpanbukett :)
Jenni med familj - Ett jättefint luffarschack i sten, ett riktigt prydnadsspel!
Gun och Janne - Pengar och blommor
Ingemar och Tony med familjer - Ett presentkort på manikyr hos Colorbox (Jättekul!! Har aldrig testat på något sådant förr!!!)

Missade jag någon?? Tror inte det!


Det var väl allt för nu.

På Fredag blir det ialla fall ett hejdundrandes födelsedagskalas här hemma!!! :)

Kramar




.

2009-04-18 .. Veckan och helgen

Jag försöker så sakteliga ta mig upp ur sömnlöshetens svarta hål.. ;)

Rulle har tyvärr snarkat som en bandsåg hela veckan/helgen och jag har självklart inte kunnat somna om efter det. Men jag har sovit dåligt även när han inte snarkat, ska erkännas, jag kan inte få någon ro att somna in.. Jag sov med öronproppar inatt, så det känns lite, lite bättre nu.

Jobbade på Mulle idag, med Li. Vi har så roligt varenda gång vi jobbar ihop!! :) Och idag hade vår vanliga snusk-lördag när vi bara pratar tok och snusk och fular oss så mycket vi bara kan! :D

Efter det var Rulle och jag på Hot Chili innan vi gick och kollade på en lägenhet. En jättefin trea på skeppargatan.
"DÄR VILL JAG BO!! Jag tänker inte bo någon annanstans!!"
utropade jag när vi kollat klart, vilket jag vet kommer att få mig att bli jätte jätte ledsen när vi får reda på att vi inte får den.. Men jag kännde direkt att det var hemma! Svårt att förklara känslan, men det var där jag hörde hemma på nåt vis. Men vi har inte så mycket poäng i Hudiksvallsbostäder än så det är ganska säkert att vi inte får den.. Om inte alla andra tackar nej och det är ju inte så troligt, tyvärr, för det var en helt nyrenoverad, ljus och tokfin lägenhet!

Efter det åkte vi till Njutånger för att gratta Christin. Tårta och kakor och lite hopp i studsmattan, skoj! :)

Just nu fixar Rulle med sommardäck på bilen och jag har bakat till min födelsedag på måndag, kakor i massor! :P

Ikväll blir det nog Manis med Danne :)

Kramar




.

2009-04-15 ... Trött

Jag är jättetrött!

Hatar när jag inte får sova på nätterna!!
Vad beror det på? Jag fattar inte.. Det kommer och går i olika perioder.
Det var ändå ganska längesen nu, fram till i förrgår.

Inatt har jag sovit max 20-30 minuter.. Slumrade till i ungefär en timme vid nio tiden, men det hjälpte inte mycket. Jag känner mig som en vandrande zombie just nu.

Har bara varit hemma och läst bok idag, Harry Potter och Dödsrelikerna (sista boken). Igår blev jag klar med den sjätte boken; Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den bästa i serien om nån frågar mig! Men Dödsrelikerna är inte fyskam den heller! :) Det måste vara tredje eller fjärde gången jag läser igenom Potter-serien nu och de är fortfarande lika spännande! :) Speciellt de två sista!!
   


Nu sitter jag och väntar på Rulle som fortfarande inte kommit hem och jag är så hungrig!! Men vill vänta med middagen tills han kommer, det är ju så tråkigt att äta ensam!

Ha det bra!





.

2009-04-13 ... Oj då, nu var det längesen!

Hoppsan!

Det har hänt en del sen sist!
Var med Karin i Sundsvall för tre helgen sen! :)
Min sista vecka på KappAhl har kommit och gått.. :-(
Första veckan i skolan har kommit och gått.. :-/
Förra helgen var Rulle och jag i Stockholm! :)
Påsken har kommit och gått.. :-/

Det var jättehärligt att äntligen få göra Sudsvall med Kakan!! Vi hade hur kul som helst!!! :)

Det var tråkigt att det var sista veckan på KappAhl. Men jag var ju ändå tillbaka där veckan efter och inventerade. Det var ganska jobbigt.. Men kul!!

Att vara tillbaka i skolan var väl sådär. Kul att träffa alla igen! :) Men skolarbetet.. nja..


Att åka till Stockholm med Rulle var skitkul! :D Först irrade vi runt hela Stockholm i jakt på hotellet, sen visade det sig att det var ner i ett parkeringshus vi skulle (ett som vi åkt förbi minst hundra gånger) eftersom gatan hotellet låg på var enkelriktad.. Men vi fick ett fint hotellrum och frukosten var ljuvlig!! :P
Samma dag som vi kom dit var vi en snabbis på stan, åt Kinamat och träffade min gamla polare Lollo, kul! Efter det, vid tio-tiden, gick vi på en "Irländsk" pub och drack några öl och drinkar.

 Lollo och jag på Centralen


Nästa dag åt vi som sagt en ljuvlig frukost på hotellet sen bar det iväg på stan igen. Det blev en del handlat kan jag lova! ja.. för min del iaf, Rulle köpte en keps.. det var allt.. Knasiga karl!! :D
Men jag köpte: skor, ägg (påskpynt), strumpbyxor, en kjol, en klänning mm mm mm (kommer inte ihåg allt nu).

  På stan! :)

Klockan fyra började vi gå mot Båthamnen, och klockan sex avgick Birka Paradise med oss på mot Åland. Vi skyndade oss till Paradise Bech för att bada och sola. Vi tog några drinkar och öl och hade det gött! :)
vid åttatiden gick vi för att få i oss lite middag och när vi var klar med ätandet så begav vi oss till Taxfree-shopen. Blev en hel det godis!! och lite sprit också. ;)

 I Taxfree-shopen

Vi partajade hela kvällen, dansade och hade skoj!

 Rulle med drink och ny keps i ena handen och öl i den andra!


Nästa dag klev vi upp halv nio/nio (tidigt) för att äta frukost. Det var gott!! :)
Efter en liten extra tupplur irrade vi runt lite på båten och myste. Vid fyra var vi tillbaka i Stockholms hamn och började sakta gå mot parkeringsdhuset där bilen, tack och lov, stog kvar. Vi kom hem till kissemissarna vid halv åtta och åt lasagne som mamma varit så snäll och lämnad åt oss i kylen. Tack mamma!!! ^_^


Och så har vi påsken.. Långfredagen blev det kalas hos Magda efter en premiärtur på motorcykeln tidigare på dagen. Vi gick på bockarna, hur mycket folk som helst!! Det var så kvavt där inne så man nästan inte fick något syre, det blev riktigt svettigt att dansa! Kvart över ett gick Mja jag och Rulle till Hoppes och åt kvällsmål, det var gott kan jag lova! :)

Lördagen var vi förts och grattade Danne på 31-års dagen innan vi åt påskmiddag hos mamma och pappa. Vi fick gå på en jätterolig påskäggs-jakt i år!! :) Mamma hade övertäffat sig själv i år när det kom till det! :)

Söndagen for vi till Ljusdal för att hälsa på. Först åkte vi till Kivi och fikade och pratade strunt, sen sa vi hej och hejdå till Rulles syster Anna som skulle åka tillbaka till jobbet i Örebro. Efter det blev det till att hämta upp Fredrik och ta med honom till Kattis, Sigge och ljuvliga Erik.
Son och mamma
Fredrik och pappa Sigge

Där satt vi och pratade och fikade (igen) innan vi åkte till Svärmor för att få i oss lite middag. HUR gott som helst!!! :P

Och idag sitter jag här och försöker hitta motivationen till att skriva säkerhetsarbetet som ska vara klart imorgon.. Men det går inte så bra.. Medan Rulle är i Järvsö och fortsätter hjälpa sin brorsa att installera den där värmepannan.

Det var nog allt för den här gången!
Kram




.

RSS 2.0