Ny lägenhet!!!


Jippi!!!!!!! Nu har Rulle och jag äntligen hittat en lägenhet!!!

Vi flyttar in första december på bostadsområdet Seglet, nära Östra skolan.

Vi får nära till stan, ingen HYSTERISK uppförsbacke(som jag har nu) och en trea. Stort och bra, ändå inte så farligt jättedyrt! Och man får tapetsera om som man vill!!! Tapeterna betalda!!! woooppi!!


*Studsar fram på rosa moln*



kram



.


Ajajaj..


Jag sydde häromdagen... (ajajaj, aldrig bra när Emma är i närheten av vassa saker). Jag fixade och donade, och allt gick jättebra. Det var bara det att när jag skulle prova de byxor som jag lagat så satt det en nål kvar på insidan.. AJ!

Ni skulle ha hört mitt tjut!  Hua, jag ryser.  :S

Jag rusade in i badrummet för att badda på alsolsprit och skyndade mig att lägga på en steril kompress på den långa revan i mitt ben. Den var inte tillräcklingt stor, så jag fick skarva med ännu en, lite mindre, kompress. Jag tejpade och donade ett bra tag.


Nu, såhär några dagar senare har jag tagit bort kompressen och nu ser det ut såhär:


 Cosmos svans sticker fram på bilderna, haha!! Det ser ut som om det är jag som har svans!!


Och såhär såg nålen ut (den var aldeles spikrak från början):



Ja, vad ska man säga?? Emma har varit i farten igen.. Hahaha!
Jag kan inte göra annat än att skratta åt eländet! :D


Snart ska jag ner på Miroi.. Hoppas ni får en bättre dag än mig!! ;)


Kramar



.

Helgen v.42


Fredagen jobbade jag på dan, så jag var jättetrött!! Men vi skulle till Delsbo och titta på Hion Martell (Rulle känner en i bandet) så det var bara att hålla ögonen öppna! ^_^

Innan vi for till Delsbo åt vi mat på Texas. Maten är dyr, men man får jätteportioner och det är ju faktiskt hur gott som helst!! Så det är klart värt det! :P






Rulle åt Wyatt Earp och jag tog så klart en Dolly Parton. GOTT!!

Det var på Marias krog i Delsbo bandet skulle spela och vi kom dit nästan precis när de skulle börja. Det var kul att sitta där och lyssna, de var duktiga. Och vilket ös det blev mot slutet!!! Härligt!

Innan tredje och sista akten drog igång så åkte vi hem. jag var så trött så jag nästan inte orkade hålla ögonen öppna.. Klockan var nog tolv ungefär. Haha, va´gammal jag är!! :D



Lördag förmiddag spenderade Rulle med att meka med bilen i Färila medan jag åkte till Karin, åt lunch, fikade och spelade roliga spel! Jag har tur jag! :) 

Efter det åkte jag till Ljusdal. Rulle var klar med bilen och vi åkte och handlade, köpte med oss pizza från en pizzeria och åt. Hur gott som helst! Vi åkte och hälsade på Micke och Madde, fikade lite och klappade på alla djuren! :)

Vid nio-tiden åkte vi ut till Borr för att bada bubbelbad hos Rulles föräldrar. Vi hade det varmt och gott kan jag lova! Vi tog med oss ost och kex och åt där också, mysmys!



Söndagen var det tvättning för mig, så vi åkte tillbaka till Hudik. Mellan tvätt-tiderna hann vi iväg och handla också. Det gäller att vara effektiv! ^_^


Det var nog allt för idag
Kram




.

Vad lever jag i för värld???


Det är så skrämmande.. Är det verkligen den här världen någon vill se sina barn ska växa upp i?

 
Ena bilden är hon sjukligt "size zero" och på den andra är hon sin egentliga hälsosamma size four.

Läs om den sjuka retuscheringen av Filippa Hamilton här: 
http://www.theimproper.com/Template_Article.aspx?IssueId=18&ArticleId=4137


 

När jag ser den här bilden vill jag bara gråta.. Hur kan den här tjejen ens vara vid liv??? Jag blir så rädd.. Är det hitåt samhället drar idealen? Är det här vi kommer sluta, att tjejer svälter ihjäl sig för att "passa in" i de sjuka idealen? Skrämmande..


Jag vill inte att något barn ska behöva växa upp i en sådan här värld..



.

Tjohoo!! :)


Idag har jag jobbat hela dan på Sodexho, och det ska jag även göra resten av veckan! Härligt att få jobba, trots att man får lite ont i ryggen och fötterna! (=

Igår satt jag och kollade på en vinterjacka jag har velat ha hur länge som helst på Ellos. Men just innan jag skulle trycka på beställ-knappen ångrade jag mig, det vart lite dyrt med 800 kr +frakt + epeditionsavgift.. Men jag behöver verkligen en vinterjacka! Min gamla håller på att ramla sönder helt och hållet.

Idag när jag öppnade brevlådan låg den bara där: "40%-på-valfri-vara" lappen!!!!! Gissa om jag blev glad, kastade mig in och slog på datorn och beställde direkt!! Jippiii, en fin ny röd vinterkappa is coming my way! (=


Den är minminmin!!! :D


Efter det har jag spelat yatzy med mamma (vi kom hem hit efter att vi handlat på Ica). JÄKLAR vilka omgångar vi hade; Yatzy på Yatzy efter bonus efter bonus. Och kåkar och fyrtal så det sprutade ur öronen på oss!! :D Synd bara att hon vann tre gånger och jag bara två.. Men men,  man kan ju inte ligga på topp jämt. Mammsen måste ju få vinna ibland hon också! ;)    Ni som varit med vet att mamma vinner JÄMT och hela tiden på Yatzy)



Det var nog allt för idag




Kram



.

Tävling!



Den allra bästa KanDee har en tävling på sin internet-shop. Och jag är ju så klart med!! Han man chansen att vinna ett av hennes underbara plagg så tar man ju definitivt chansen! (=

Kolla in: http://www.kandeeshop.se/  Var med och tävla du också!



Hon har hur mycket snyggt som helst!


Kram


.

Två år med älsklingen idag 6/8 -09


Idag är det två år sedan vi träffades, älsklingen och jag! Det ska vi fira!!


Den kvällen vi träffades, visatt och pratade i soffan hur länge som helst!


Pusspusspuss!!


<3



.

Helgen i Umeå m.m.


På fredagen åkte Rulle och jag upp till Umeå för att bo på hotell och bara mysa lite. 
Högakusten-bron

Vi kom fram vid tre-tiden ungefär. Checkade in på hotellet som var helt otroligt coolt! Jag var jätte fasinerad av alla konstiga möbler och lampor (som satt inbyggda i väggarna). Vi gick en snabb sväng på stan efter vi tagit en varsin dusch i hi-techbadrummet.
  
Hotellrummet

Korridoren. Rulle på väg in tillbaka från rundan i Ume-stad


På Kinarestaurangen, som inte alls kan rekommenderas!!!!! :(


Till middagen tänkte vi gå på Lottas krog.. Där var det proppfullt! Inte bara vid borden utan ÖVERALLT! Det gick knappt att vända sig om där inne! Alla Umeå-bor var där och skulle dricka verkade det som!
Så istället gick vi på Bishops Arms.. Och det var precis lika fullt där... *suck* Öppna fler pubar i Umeå för bövelen!!!!!
Vi hamnade på en Kinarestaurang tillslut med den allra otrevligaste personalen! KA-TA-STROF! :S Men vi blev mätta iaf, det är väl huvudsaken.


På väg därifrån hittade vi ett litet ställe som hette Balder. Där stannade vi och tog en varsin Kilkenny. Efter det gick vi på Lottas krog (trots trängseln) och tog en varsin Murphys. Gottgott!!!
 
Snyggaste finaste bästa människan i världen! <3


Jag sitter i hotellbaren och sörplar Irish coffee! Hur gott som helst! (=


Nästa dag, efter en underbar hotell-frukost, tog vi en till sväng på stan. Jag köpte två ljuslyktor som man kan ha "dekorationer" i. Vet inte riktigt hur man ska beskriva det!! haha!

På vägen hem dunkade bilstereon på nästan högsta volym. Paramores nya skiva är mycket, mycket bra!!!!!!


På kvällen träffade vi mamma, pappa, Karin, Jenni, Östen, Eric, Chistin och Carl på Kinarestaurangen här i Hudik. Det var gott och hur mysigt som helst!

Väl hemma med katterna lade Rulle och jag oss i soffan och tittade på Harry Potter och fången från Azkaban. Jag somnade efter femton minuter.. och vaknade kanske femton minuter innan slutet!! haha! Men Rulle tyckte det var bra iaf! ;)

Igår, söndag, åkte vi och hälsade på Gun och Janne. Vi blev bjudna på Lunch, efterrätt, fika och ännu mer fika: (=  Vi spelade lite på trav men vann inget och spelade Yatzy och vann två gånger var, medans Gun och Janne bara förlorade! lol


Det var nog allt på den här helgen det!


Nu ska jag sätta mig och sy gardiner, linnet jag köpte på Carlings (som är lite långt över axlarna) och min sjorta.


ha det bra så länge!
Kram




.


RSS 2.0