20080526 - helgen som gått

Onsdagen, torsdagen och fredagen jobbade jag lunchtimmarna på Mulle så det var lugna dagar. Fredagen åkte jag till Ljudsal direkt efter jobbet kl 14.25. Rulle duschade och sen gick vi å handlade lite grejer till middagen, åt hemgjorda potatisklyftor och kycklingfilé med Tsatsiki.

Efter det åkte vi till Ingemar, Rulles brorsa, som fyllde år (tror han blev 36 eller 37 eller nåt sånt).  Vi fick tårta och kakor på deras nyingladsade altan. Jättemysigt, men kyligt! Åkte hem sedan och klädde på mig llite mer, ringde och grattade Mja som fyllde 22 just den dagen!! GRATTSI!!! :) Sen for vi till Micke och Madde och spelade lite kort och snackade ett tag, innan vi åkte iväg en sväng i deras nyköpta amerikanare, en Ford... Ford... Vad hette den nu då??!?!?! :( Har glömt! Den är jätte fin iaf! :) Sen åkte vi hem och sov vid ett-tiden, jag höll på att somna stående.. hihi!

Lördagen, när Rulle äntligen vaknat, åkte vi till Hudik, gick på stan och åt glass, träffade Ankan å Magda på Möljen en sväng. Vi gick hem å slappade lite innan vi gick till Kinarestauranden vid sju. Åt GongBao kyckling, gott!!! :P Sen gick vi hem igen för att ha fest för Mja som, som sagt, fyllt år precis. Hade jätteskoj tills vi kom in på Stadt.. Där spelade de skit-musik och hade bara övervåningen öppen fast det var masssor av folk. Trångt och bara fulla odrägliga såttingar i 18-årsåldern.. :/ Men vi stannade och tog en drink innan vi gick på Hoppes och åt. Gick hem och somnade direkt efter det. Mja å jag konstaterade att vi har blivit för gamla för det nya stadt.. Tråkig musik och BARA 18-åringar där nu för tiden.. Det blir bockarna på fredagar hädanefter!!! :D

Födelsedagsbarnet och Yaya:
image34

Brudarna!!


Gänget i soffan framför Eurovision Song Contest:





På söndagen for vi till farmor och fikade vid ett och sen till Idenor och fikade lite mer morsdags-fika där medans mamma skrapade alla de lotter hon fått av mig och Karin. Vart två vinster iaf!
Vi handlade och for hem. Rulle mådde inget bra så han lade sig och sov på soffan ett tag medans jag lagade middag. Sen satt vi i soffan och kollade på Twin Peaks resten av kvällen, Rulle stackarn hade feber och mådde inte alls bra.. :-/

Måndag åkte Rulle hem tidigt, tidigt på morgonen för att mata hästarna å lägga sig i sin egen säng å kurera sig. Jag klev upp vid halv ni för att jobba heldag på Mulle.
Träffade Mja och Magda på lunchen och åt hur god mat som helst på Bankokkajen! :)
Slutade 17.30 och nu sitter jag här.

Det var nog allt för den här gången!
Kram


20080520 - Gårdagen

Igår åkte ju Rulle ner till Stockholm för att hämta chefen och sedan fortsätta till Lund..
Jag ringde honom vid tre-tiden och pratade med honom och hörde var de var (nedanför Norrköping), hur lång tid de hade kvar att köra (lääänge, kommer inte fram förens sent ivkäll). var de skulle sova (på vandrarhem) och fick höra att de inte ätit nån lunch men att de stannat på en mack och köpt en korv och en kaffe var.

Jag sätter mig vid datorn och donar lite med Scrapblog (resultatet kan ni se längre ner)
En timme senare ringer det på dörren och jag tänker: "det är pappa som kommer". Han skulle skjutsa mig fram och tillbaka till Kjelles för att byta tre krukor som jag köpt i fel storlek dagen innan.
När jag öppnar dörren ser jag bara en framsträckt chupa-chup klubba först, men sedan ser jag en flinande Rulle bakom!!! GISSA OM JAG VART GLAD!!!!!????!?!!?! Och förvånad!!!!!!

Den luringen hade "undanhållit" sanningen och hade inte alls suttit i bilen med sin chef på väg till Lund, utan var på väg hem när jag pratade med honom!!!

Det var när han hade kommit ner till Sthlm som hans chef hade berättat att de inte kunde fixa värmepannan nere i Lund, det var för kallt för det. Men han hade fått med sig nya grejer och ritningar som han kunde jobba med den här veckan, så efter det hade han åkt tillbaka och kom och överraskade mig! :-)

Vi handlade, åt och myste sedan i soffan framför två Twin Peaks-avsnitt. Vid halvtio-tiden åkte han hem till Ljusdal för att sova och jag kikade en stund på tv innan jag gick och lade mig.


Idag bar det iväg till AF kl 9.. Det hade det vanliga att säga.. Inget viktigt!! :D :D
Efter det gick jag till Mulle Meck och fick sommarchemat. Fick färre tider än jag hoppats.. :-/ Men men, man tar det man får! Sen fikade jag på Dackås med mamma och solade på Brunos innan jag gick hem och planterade blommorna jag köpte på Kjelles i min fina balkong-blomlåda! :) Ojojoj, va fint det blev! :-)

Det var allt!

kram


Läng till min scrapblog: http://www.scrapblog.com/0CABE0C1-961F/7A0E1645-4011
Här kommer några av bilderna jag skapat på Scrapblog:

image30


image31


image32


image33

20080519 - Helgen som gått

I helgen har det inte hänt så mycket, vart ganska lugnt och skönt! :)

På fredagen åkte vi från Rulle när han slutat jobba, duschat och packat. Vid halv sex ungefär.
I Hudik gick vi direkt på Bockarna och träffade mamma, pappa och Danne och åt pubmacka!!!! GOTT!! Där träffade vi Mirja en sväng också, innan hon skulle träffa grabben sin.
Vi kom väl hem vid nio/halv tio och häckade i soffan tills det var dax att sova.

Lördagen klev jag upp halv nio för att börja jobba på Mulle vid halv tio. Rulle sov väl till kl 13.00 ungefär och jag slutade två/halv tre. Så då kom han förbi och så gick vi på Jambo och åt lunch när jag var klar på Mulle.

På kvällen gick vi till Amandas för att träffa Ankan och Magda för att äta middag. Kul att få prata med Ankan lite!! :)
De skulle ut och dansa på Folkan senare på kvällen så jag och Rulle gick tillbaka hem och hade svullarkväll framför tv:n. Vi kollade på massor av avsnitt av Twin Peaks ända fram till halv 4 när jag höll på att svimma av trötthet! Bums i säng!! :)

Nästa dag (söndag) åkte vi på Kjelles och handlade lite blommor och sånt med Föräldrararna och Karin. Karin, Rule och jag gick sen och åt på Skutan innan vi for till Idenor och kollade igenom lite grejer vi har där sen vi var barn. Måste rensa nu när mamma och pappa ska flytta och Danne ska ta över huset.. MYCKET att gå igenom.. speciellt för mig som var samlare och sparare nr. 1 när jag var liten!!! :D :D

På kvällen kollade vi på Hitta Nemo innan vi gick och lade oss.

Imorse åkte Rulle kl 6 till Stockholm.. För att sedan han hämtat upp sin chef fortsätta ända till Lund.. Han kommer inte hem för ens till helgen.. :-/ :(
Men men, jag får försöka överleva! ;) ;D

Idag ska jag träffa Mja en sväng på stan!
Och Tea.. :( Så sorgligt!! ;( Men hon hade ett fantastiskt bra och långt och härligt liv iaf, man får tänka på det!!

Det var nog allt för den här gången.
Kram

20080515 - Sex månader

Sex månader har Rulle och Jag varit tillsammans nu!!!!  :-0 :-)
Känns som längre på nåt vis och kortare på ett annat vis.. Kul är det iaf! :)

I onsdags åkte jag til Rulle i Ljusdal. Vi gick till Leksaksmagasinet (eller vad affärn heter..) och köpte en present till yngsta brorsdottern till Rulle, Tilda. Hon fick en liten rutschkana i två-års present och åkte på den heeeela kvällen! :) Kul att den var uppskattad! :D Det var gott med tårta och kakor iaf! :)

Nästa dag, Torsdag den 15:e, jobbade Rulle som vanligt. När han kom hem duschade vi en snabbis innan vi gick till restaurang Gamla Stan för att fira vår sexmånaders dag. Vi åt JÄTTEgod mat!!!! Kyckling-, fläsk- och oxfiléer med potatisklyftor och Tsatsiki.. *dreglar, vad gott det var!* Skålade och hade det bra! Åt efterrätt, Rulle tog en bananasplit och jag tog en chokladmousse. Det var lika tokgott det!!!!
Resten av kvällen myste vi på bara och hade det bra!


Här är lite kort från restaurangen:

Jag


Rulle


SKÅL till 6 mån.!!!




Det var allt om det!
Kramar

20080512 - Veckan/helgen som varit

I tisdags (den 6:e) jobbade jag på Mulle, sista kursen.. :( Den här kursomgången har varit så rolig för barnen var så duktiga och snälla! Kommer sakna det.

Sen begav jag mig till Hudiksvallsbostäder för att fixa nya kontraktet och parkeringsplats. Rulle kom också, så vi åt middag sen följde jag och katten med honom till Ljusdal (sent) på kvällen. Bums i säng nästan direkt, Rulle var jättetrött stackarn och upp tidigt skulle han också..

Onsdagen slappade vi mest bara när han kom hem, myste i soffan, lagade mat och hade det gött! ;)

Torsdagen satte jag mig på bussen till Hudik vid kvart över sju på morgonenm, trött!! Skulle hem och hämta lite mer Kattmat och kläder och grejer, eftersom det först inte var tänkt att jag skulle stanna heeeela veckan. Åkte tillbaka vid halv tre.
När Rulle kom hem igen efter jobbet åkte vi till ett garage där han har sin morocykel. Vi skulle försöka starta den.. Det blev lite krångel men efter lite (ganska mycket) startgas så brummade den igång!  :)

På fredagen (9:e) när Rulle slutat så satte vi oss på hojjen och for iväg till Järvsö cykel och motor för att kolla på en ny hjälm till Rulle. (Jag hade fått låna hans Mammas jacka och hjälm.) Han hittade iaf en jätte fin och billig som han köpte.
Mitt uppe i allt hjälmtittande så ringer mobilen. Det är pappa som säger att farmor blev dålig, hjärtinfarkt.. De hade varit nere på Gävle sjukhus och hälsat på henne pårecis när de ringde. Jag kännde världen omring börja rasa, men han sa sen att allt var bra med henne nu och att det inte skulle bli några som helst men av det.
Men då hade tårarna redan hunnit börja rulla..
Tur att hon mådde bra och att Rulle var med mig!!!

Iaf, han betalade hjälmen och beställde ett mörkt visir till den, som han skulle hämta nästa vecka, sen var vi så hungriga att vi stannade på en restaurang och åt lövstek med stekt potatis. HUR GOTT SOM HELST!!

Sen åkte vi till Tony och Helen och hälsade på. De hade just köpt en kanin till Eden, jättesöt!! Vi fikade och pratade lite innan vi åkte tillbaka till Ljusdal. Vi stannade på Statoil och hyrde film, Casino Royale (nyaste Bond-filmen). For hem och kollade på den innan vi var så trötta att vi trillade i säng.

På lördagen tog vi motorcykeln till Hudik vid tre-tiden (när Rulle vaknat och donat på lite) och åt på McDonalds och åkte runt lite och myste sen.
På kvällen var det fest för Linda som fyllde 23 samma dag. Vi var hos henne, satt på gräsmattan och lyssnade på musik, åt tårta och drack lite gott. Senare gick vi in och snackade lite innan några av oss gick tillbaka ut för att spela Hacki-sack (eller hur det stavas). Det gick sådär för oss alla men det var kul ändå! När det började skymma var det svårt att se bollen så vi gick tillbaka in och fortsatte snacka skit! ;)
Vi hade det jäte-gött, tiden flög förbi och snart var det dax att gå hem och äta lite nattmat. Blev lite bråk på vägen hem, ett litet missförstånd som blev såååå förstorat, men det fixade sig ganska snabbt när jag fick Rulle att diskutera saken med mig. Åt lite hamburgare och slängde oss i säng vid tre-tiden.

Söndagen åkte vi till Hudik med katt och alla grejer. Åt på Amandas innan vi gick upp till sjukhuset och hälsade på Farmor , som var lika pigg som vanligt och såg frisk ut som en nötkärna! :) Skönt att se!!! :)
På kvällen kollade vi på lite Twin Peaks innan vi lade oss.

Och idag måndag, så for Rulle tidigt till jobbet och jag sov vidare! ;) Vaknade vid halv elva och åt gröt till frukost, gott!! :P Sen har jag plockat lite och donat, packat upp det jag hade med till Ljusdal och suttit här vid datorn lite.

I veckan (på torsdag) är det 6 månader sedan jag och Rulle blev tillsammans, det ska firas!!!! :)


Det var allt för den här gången!
Kram

20080506 - helgen

Nu i långhelgen har jag haft det skoj! :)
Sista april grillade jag med grannarna i Idenor till middag, sen hängde jag med Mirja på kvällen, vi gjorde iordning oss för en utekväll och drack lite cider.
Vid nio-tiden ungefär kom Magda också förbi och förfestade med oss. Vi snackade en massa strunt och hade det bra! :)


 Mirja och jag, oj oj, va snygga vi är!! ;)


Brudarna! :)


Vid tio/halv elva gick vi ner på Bockarna och shakeade ass!!! :) Dansade och hade det hur kul som helst!
Senare på natten gick Magda och jag (Mirja stannade kvar på Bockarna med sina grabbar) hem till mig och åt en nattmacka, tok-gott!!


Så här såg det ut nästa dag när jag vaknade. haha!




Sov skönt på natten och klev upp nästa dag och gick till Amandas pizzeria. Mirja, Magda och jag åt "dagen efter" mat och skvallrade om kvällen innan! ;)


Fredagen for jag och syster-yster Karin iväg till Sundsvall på Shoppingtur! :) Jag köpte en Luvtröja med vid hals (sköööön!!), vattensulor, balkongs-blommlåda, pysselgrejor mm.
Vi hade en tokhärlig dag med mycket gott att äta och måååånga skratt! :D

Vi åkte hem därifrån vid fyra-tiden ungefär och när jag kom hem var det bara att springa nästan direkt till bussen mot Ljusdal.
Äntligen fick jag träffa Rulle, som jag inte sett sedan Söndagen!!! Det var en härlig återförening! ;) ;D
Vi åt middag (sent, vid typ åtta) och åkte sedan till Micke och Madde. Vi satt där ett tag och kollade på film och snackade, men vid ett var jag så trött så att ögonen nästan gick i kors, så då for vi hem och sov.

Nästa dag var vädret rena sommaren så vi gick till en park i närheten av Rulles Lägenhet efter frukosten. Där träffade vi Linda och Krister och satt där på en filt ett tag och bara mådde bra! :)
Sen spelade vi lite Hack-e-sack (eller hur det stavas), första gången för mig. Det var kul, men jag var inte speciellt duktig!! Haha! :D

Sen gick Rulle och jag  hem några timmar innan vi åkte till Lindas lägenhet. Köpte med oss Pizza och åt där innan vi satte oss ute på hennes gräsmatta och drack lite och lyssnade på musik. Vid sex-halv sju for vi iväg mot Hovra-stämman. Det var Rulle, jag, Linda, Krister, Jonas, Ulf, Kivi och Frida. Där hade vi det jätte mysigt!!! ^_^

Hälften av oss for hem vid tolv ungefär, jag frös och Rulle var trött så vi åkte då. Kom hem, slänge oss i soffan framför Terminator. Rulle somnade till lite och jag fick upp värmen :) Vi lade oss vid två ungefär.

Nästa dag vaknade vi sent, tolv-ett ungefär. Myste på hela dan, bara sölade omkring!! Härligt med sånna dagar ibland! :)
På kvällen kollade vi på film, Transformers, och pratade en massa om inget och allt.
Nästa dag, Måndag, klev jag upp samtidigt som Rulle, fem.. Tröööööött!! Åkte bussen hem kvart över sju, kom hem och matade katten innan jag gick på Mulle för att jobba heldag där. 9.30-17.30.

När jag kom hem åt jag middag och häckade ett tag framför datorn. Ringde och pratade med Mja om hennes äventyr med "storalillen" och sen ringde Rulle strax efter att jag lagt på med Mja. Pratade med honom också ett bra tag. Satte mig vid datorn igen och spelade lite spel innan jag lade mig. Och nu har jag vaknat, ätit frukost, spolat av mattan som katten kräkts på och nu sitter jag här.

Idag blir det jobb på Mulle vid fyra. Ska till Hudiksvallsbostäder sen en sväng å Rulle kommer ikväll! :)

Det var allt för den här gången!
Kram

RSS 2.0