2009-03-26 .. Rolig dag idag!

Idag har varit en kul dag med massor att göra! :)

Fick hjälpa till att ta emot alla varor på KappAhl som kom idag. Det var fem häng och 50 backar!! :O Det är mycket varor det! Jag och Karin hjälptes åt, så det gick ganska fort ändå. Det var jätteroligt att få prova på någonting nytt och få se vad Karin gör på lagret! :) Resten av dagen blev det full fart på uppackningen och uthängningen på barnavdelningen. Det har kommit jättemycket fint och sött!

När jag slutade skulle jag bara springa in på Kicks en snabbis för att köpa ett hårband jag tittat på där. Men jag hittade en duo-ögonskugga också och så fick jag en visning av hur ett nytt "klistra på" nagellack fungerade. Det var verkligen enkelt, och det skulle vara hållbart också! Sen träffade jag Mirja därinne, hon var på stan en sväng innan sin träning. Det var trevligt att få träffa henne för en gångs skull!! :) Det var längesen.. :-/ Så vi pratade och kikade i några affärer.

Inne på Gina Tricot skulle Mirja prova en jättefin lila topp och jag står och bläddrar igenom rea-snurran bara ändå.. .Och vad får jag syn på??!?!? Världens snyggaste vår-jacka. En vårjacka som jag varit på jakt efter ett tag nu! Men det var storlek 36 och jag tänker "jaha, den kommer vara för trång.. Men jag provar väl den ändå". Och tur var väl det; den satt PERFEKT! :) och den kostade bara 199,50. Det kallar jag ett fynd!!! :)  Mirja köpte inte toppen, det var lite för mycket korvskinn över just den modellen.. Tråkigt, för annars var den fin!

Här kommer kort på jackan:
 Framifrån..

 Bakifrån.. (blöt i håret)

 Och från sidan.



Nu sitter jag här och är nyduschad, ska väl ta och torka håret nu..

Det var allt för idag!
Kramar




.

2009-03-25 ... Lön, lön, lön!!! =)

Äntligen har lönen kommit! :) Jag är inte en fattig kyrkråtta längre!! =D

Jag var iväg på ombonat idag på lunchen. De har så fina ljusstakar/vaser från Cultdesign där och vi har inget fint att ha på köksbordet så då köpte jag en sån! Det fanns tusen olika delar att välja på, men jag tog någonting vårigt som passar just nu, så kan jag köpa till andra delar sen när jag lessnat på de här! ;)

Här kommer en bild på "skönheten" ;) :


Annars har jag väl inget särskilt att berätta om den här dagen, det har inte varit så mycket att göra idag heller.

Kram







2009-03-24 ... Mat är tråkigt, den här dagen har varit tråkig.

Det är hopplöst att komma på nåt bra att laga till middag..
Det blir alltid samma sak vecka ut och vecka in. Wok, köttfärssås, pannkaka, kyckling med pot.klyftor, korvstroganoff, hemgjord pizza, stuvade makaroner med korv... Hjälp! Finns det inget annat lätt att laga??

Idag har varit en ganska tråkig, alldaglig, dag. Det har inte hänt någonting speciellt ALLS! :-/ Långtråkigt.

Det var väl allt för idag.
Kram




2009-03-23 ... Kommer inte lönen nån gång????

Åh, jag väntar och väntar på denna jäkla lön jämt och ständigt tycker jag.. och räkningarna bara ramlar in i brevlådan, utan att man kan trolla bort dem på nåt vis.. *suck*
Men nu är det ialla fall bara 2 dagar kvar! :)

Appropå absolut ingenting: på lördag, när Rulle jobbar, ska jag och syrran (Karin) upp till Sundsvall på shoppingtur! Längtar ihjäl mig, det var så länge sen vi hade en sån där mysdag ihop nu!!

Och jag längtar lika mycket till helgen efter det, för då ska Rulle och jag till Stockholm, bo på hotell en natt och sen åka på en dygnskryssning med Birka Paradise! :) Det ska bli skoj!!! *längtar, längtar, längtar*


Cosmos kräver nu min uppmärksamhet. Bäst jag gosar med honom ett tag!! ^_^

Kramar













Väntar och väntar...

Rulle kommer aldrig hem nån gång.. Har är hos sin brorsa och förbereder för installationen av en varmvattentank.. Fick tillochmed äta middag ensam idag. TRÅKIGT!!! :( Men det blev pannkaka, så det var gott iallafall!!

Nu ska jag väl hoppa in i dushen antar jag.. Förresten: Jag klarade den där jättesvåra colossen på Shadow of the Colossus!! Heja mig! :)

Är kramsugen.. hoppas Rulle kommer hem snart så jag får mysa framför tv:n med honom ett litet tag idag iaf!

Kram



 En liten bild på en hemskt trevlig puss!! ^_^


















2009-03-18 ... Dagen som gått

Idag var det fullt upp på KappAhl, det kom varor och mycket av dem också!! Kul!
Efter jag slutat kom Karin från tandläkaren, så vi gick på Dackås och fikade tillsammans. gott!! :)

När vi fikat klart åkte vi med Galanten (Rulles Mitsubishi) till Ica och handlade. Jisses!! Va tungt två liter mjölk och ett Bravo-Juicepaket kan vara! Armen var minst tio centimeter längre efter jag burit påsen hela vägen  genom Kvantums låååånga gångar. (Har de inte byggt klart snart så det blir en riktig affär igen???)

Skjutsade hem Karin, sen for jag hem själv till kissemissarna. Har spelat lite Shadow of the Colossus på PS2. Det är kul, men svårt! Men jag klarade en ödle-coloss aldeles själv iallafall, utan Rulles hjälp!! :) *stolt*
Men sen kom jag till en svår jäkel.. Så nu har jag tagit paus från spelandet ett tag, å nu sitter jag här!

 
Här är en av Colosserna jag redan klått! :)


Det var väl allt för nu..
Kramar












Lite bilder från söndagen

Hittade några härliga bilder från Järvsöbacken igår i telefonen, här kommer dem:

 Mysigt vi har det! :)


 Min sötnos!!! Älskligen min, du är bäst i världen!!  ^_^


 Jag i solen, härligt!



Det var allt!!!
Kramar


















2009-03-16 ... Tillbaka till vardagen

Förra helgen hade jag ju magskjuka.. Kände mig inte helt pigg på måndagen så jag var hemma från KappAhl då. Men tisdagen var jag tillbaka i farten igen! :)

Jobbade stängning hela den veckan på KappAhl, kul att få prova något nytt! Och på fredagen var jag på Mulle Meck heeela långa dagen och jobbade. Kul, det var så länge sen! Och vi hade två trevliga praktikanter där också som var jätteduktiga, Sharon och Dick. Två riktigt roliga prickar! :)

På fredagskvällen blev det såklart pubmacka på Bockarna! Micke och Madde kom förbi där och sa hej och pratade lite innan de skulle vidare hem till Ljusdal. När de for gick vi till Manis (såklart!). Där fick vi jättegoda drinkar och trevligt småprat av Sara.

Lördagen for vi runt i lägenheten, Rulle och jag, och städade som tokar, oj va fint det blev! Sen åkte vi och handlade och gjorde iordning maten inför kvällen. Mitt i det kom svärmor Lena och hälsade på, så då fick vi en fikapaus med henne, tack och lov! :) Klockan sex kom Gun, Janne och Karin och plingade på. Vi åt middag, Grekisk pyttipanna (helt SJUKT gott!!!!) och till efterrätt gjorde vi chokladpudding (också hur gott som helst).Efter det var det bara att bänka sig i soffan och kolla på Melodifestival-final. Jag tyckte nästan att rätt låt vann! Den är speciell och egen och jag tror inte den låter som några av de andra ländernas bidrag (i motsats till Charlotte Perellis låt förra året) så, heja La Voix!!!

Söndagen bar det av till Järvsö-backen i solskenet, åh va härligt det var!!! Och jag har blivit bättre på att svänga också, hör och häpna!!! :) I

dag har jag varit på KappAhl som vanligt. Träffade Magda en snabbis när hon var in i butiken, vi kanske ska träffas på en fika efter fyra nån dag när båda slutat. Kul kul! :)

Det var allt för den här gången!
Kramar

















2009-03-07 ... Magsjuka.. :(

Blä för magsjuka!!! Den har förstört hela min roliga helg!!! :(

 Vaknade på fredagen med ont i magen.. fick inte ens i mig frukost! (och de som känner mig vet att det ALDRIG händer!) Men tänkte: "det går nog över" och spatserade iväg till Mulle Meck för att jobba. Men fick bara mer och mer ont och tillsist gick jag hem. Då kräktes jag floder!! :( hua! Ringde till KappAhl och sa att jag inte kunde komma och jobba stängning där.. :(
Sen kräktes jag igen och efter det ringde jag till alla mina tjejer som skulle komma till mig samma kväll (för att ha mysig tjej-kväll, gå ut och ha det skoj) och berättade.. Sedan låg jag i soffan resten av kvällen, sprang på toa och kräktes hur många gånger som helst.. Och när jag äntligen fick tag på Rulle som är borta i fjällena heeeela låååånga helgen så var han inte alls trevlig mot mig så då blev allt bara ännu värre..
Klockan tre på natten kräktes jag sista gången. Då bestämde jag mig bara: "jag ska INTE kräkas nå mer, jag orkar inte!" så då tog jag en vetekudde ur frysen, hade den på magen och la mig i sängen och somnade efter bara ett litet tag!
Vaknade nio imorse med jätte ont i magen och hela kroppen. Jisses vad slut man blir av magsjuka!!!! :-O

Idag skulle jag ha jobbat hel-dag på Mulle, missade det, och träffat och myst med syrran nu på kvällen.. Men tji fick jag! ;( Usch, nu är allt bara piss!! Ville ju så gära att den här helgen skulle bli precis som jag planerat, hade varit så himla kul!!!!!!!! Och inte har jag ätit någonting sen torsdagsmiddagen heller!!!! :(  *gråter en skvätt åt mitt eget elände*  ;)

Hoppas jag orkar träffa Magda på en promenad imorgon iaf! Så får jag lite sällskap och frisk luft, det behöver jag nu.

Kramar på er alla!














RSS 2.0