.

.


Titta vad jag hittade!

Bara 29 kr!! :O Den tar jag! Synd att den andra jag helst ville ha var slut.. :(



Tack till Linn Löwes för tipset!!!


.

30/7 .. Hoppsan! :)

Har haft ont i huvudet hela långa dagen idag.. Inte kul.

Började kl.10 på KappAhl, jobbade som en tok eftersom vi har fått hur mycket varor som helst på barnavdelningen (hinner inte med) och hastade i mig lunchen på den lilla kvarts rast jag hade.
 
När jag slutat åkte föräldrarna, syrran och jag till banken i Harmånger för att få nya bankdosor (både Karins och min gick sönder nåstan samtidigt, hihi). Det var bara det att banken i Harmånger hade stängt och man skulle måsta åka till Bersjö istället, de har tydligen något samarbete.. Så då for vi i den varma bilen hela vägen till Bergsjö istället, fick våra bankdosor snabbt (tack och lov) och så kommer ett nytt, och helt, bankkort snart nerdimpandes i min brevlåda.

Vi åkte hemmåt och väl hemma började jag göra ett grattis-kort till Rulles kompis Kattis son, Erik, som fyller ett år snart. Jag lagade middag, det blev lyx-torsdag idag med fläskfilé och potatisklyftor :) , sen satte jag mig framför datorn ett tag. Men jag hade så ont i huvudet så jag slängde mig i soffan.. Det var bara det att jag somnade.. och sov i ungefär två timmar!!! :O Hoppsan!!! Hur ska jag nu kunna somna i natt?? hihi!

När jag vaknade pratade jag med Kakan på MSN, nu har vi beställt våra kläder och saker från Ellos! :) *längtar tills de kommer*
Här är lite av det jag beställt:
Halsband 129:-  
Lång polotröja med stor krage 249:-   Taklampa 249:-



Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Ska väl prata med Rulle en sväng innan jag somnar bara.
Det blir nog att tom-glo lite på TV.


Det var allt för den här gången!
Over and out!!

Kram



.

27/7 .. Helgen som gått

I fredags jobbade jag på KappAhl. kort dag tack och lov (med min onda rygg)!!

Sen kom Rulle förbi vid sex-tiden och vi gick ner på Manis och mötte brorsan där för att äta deras grillbuffé. Hur jäkla gott som helst!!!! :P

Jag fick en namnsdags-drink av Rulle, en Irish Coffe. Snällt av honom! :) Sen gick vi hem tidigt (typ tio), för båda var så jäkla trötta!! På vägen hem fick jag ett myggbett... men det känndes väldigt konstigt.. Jag fick lite ryggmassage av Rulle (tack och lov) innan vi slocknade.

Nästa morgon när jag vaknade gjorde det jätte ont där jag fick mitt myggbett.. och när jag tittade ner på benet så hade bettet svullit upp ordentligt!! :(
  
Utrota myggorna!!!


Nästa dag var vi en snabb sväng på stan, fikade och sen for vi till Ljusdal. Vi åt middag hos hans föräldrar i Borr sen åkte vi till hans brorsas hus, där Rulle skulle fixa lite med en värmepanna han håller på och installerar.  Efter ett snabbt stopp på Statoil för inköp av choklad och en varsin minipizza for vi till Micke och Madde och hälsade på.

De hade en liten liten kattunge som hette Bella och var bara åtta veckor. Hur söt som helst!!!!!! ^_^ Vi kollade lite på tv och spelade kort. Sen for Rulle och jag hem till honom för att sova.
 
Rulle och hans lägenhet


Nästa dag fick jag sova ända till tolv/halv ett!!! Sönt!!! Det behövdes kan jag lova! :)  Vi åt frukost, duschade och slappade innan vi for mot Hudik igen. Vi handlade sen åkte vi vidare till Gnarp.

Där var Rulles borsa, hans fru Helene och deras två barn Einar och Eden på Campingen längst ut mot havet. Det var hur mysigt som helst där! :)  Vi grillade (gott,gott) pratade, spelade lite lekar och fikade sedan på ett Café i närheten. Där seplade och sjöng två söta gubbar visor, mysigt! ^_^

Vi for hem och slängde oss i soffan, glodde på tv och hade det gott bara. Vi gick och lade oss vid ett-tiden, och tidigt imorse for Rulle för att fixa med bilen och pannan idag.

Jag jobbade på Mulle Meck idag. Gick väldigt bra! :) Hittade vår ödla Ansgar i kaffe-skåpet.. Där gömde han sig med alla sina öl-burkar och cigaretter.. Ansgar, ansgar.. Li och jag försöker få honom att bli nykter. ;)  :D

Här ligger han, utslagen...


Imorgon blir det KappAhl igen. hoppas det har kommit in mycket nytt på baby, så jag får någon ordning på den väggen i butiken!


Det var allt för idag, Over and out!


Kram

23/7 .. Aj aj aj! :(

Hua, va´ ont i ryggen jag har..



Jag står och går och lyfter och vrider hela dagarna på jobbet. Det tär på kroppen när man inte är van! Jag skulle behöva en rejäl massage just nu, men jag fick nöja mig med en riktigt varm dush. Det var skönt det också! :)

Idag somnade jag en sväng på soffan. När jag vaknade hade jag jätteont i höger sida av ansiktet, den sida jag ledat mot. Där var det ordentliga märken från soffan kan jag lova!! haha!

Ikväll ska jag bara slappa, röra mig så lite som möjligt och äta choklad. Det har jag förtjänat nu! :)




Kram




.

21/7 Mycket folk idag! :)


Idag var det fullt ös på KappAhl! Massor att göra och hur mycket folk som helst! Det är kul när det händer mycket, tiden går fort!

När jag kom hem lagade jag middag. Eller.. middag och middag.. det blev mannagrynsgröt och en limpa med korvskivor på! :P  Gott!

Sen spelade jag Sims 3 ett tag. Det är kul! Men jag saknar en hel del saker från "extension-packsen" som fanns på Sims 2. Roligare arbeten, husdjur, fritidsintressen och universitetslivet.. Men det kanske kommer till det här också. Hoppas det! :)


Nu tittar jag på Houston SPCA på Animal Planet, det är bra! Men sorgligt.. och så blir man så arg!!!  >:(  Men det är skönt att se i slutet när djuren har det bra i sina nya hem! :)

Ska försöka komma i säng i tid idag.. Men jag kan inte lova något.. hihi


Over and Out!!!! :D

Kram



.

natt.. och här sitter jag igen..

Vad hopplös jag är! Jag kan bara inte gå å lägga mig.. det är fysiskt omöjligt ibland!!

Tur att jag börjar sent imorgon iaf, så kan jag sova så länge jag behöver (om inte katterna eller gräsklipparna väcker mig dvs).

Just nu sitter jag och lyssnar på min Ipod och pratar med "Rulle-mannen" på MSN, lägger patiens och skriver här samtidigt. haha!

Undrar när jag lyckas stupa i säng i natt då?




.

20/7 .. Helgen

Jag hade det hur skoj som helst i helgen! =)

Fredagen jobbade jag på KappAhl till 18.15, efter det träffade jag Rulle för att äta middag på Bockarna. Pubmacka är gott!! Sen degade vi framför tv:n resten av kvällen.

Lördagen klev jag upp klockan sju på morgonen.. HUA!!! VA TIDIGT!.. för att åka iväg till Forsa och kidnappa Ingela för hennes möhippa. Det var hur kul som helst!

Vi började med att äta hotell-frukost på Stadt sen gick vi till Borgarparken och hade en massa roliga lekar och femkamper. Vi satt och myste i solen ett litet tag innan det var dags för lunch på Jambo. När vi ätait klart fick Ingela en lång lista av uppdrag hon skulle utföra. Som tex. "sno en rabatt-blomma", "få tre personer av det motsatta könet att vinka till dig" och "sälj något för att köpa korvbröd så du kan mata fåglarna vid lillfjärden". Och mycket mer! :)

När hon var klar med det fick hon spela in en cd-skiva till Andreas (den blivande maken). Massor av kärlekslåtar spelades in! Haha! :D

Innan det var dags för middag hann vi spela lite kubb och kasta g.r.i.s (fast vi kastade b.r.u.d). Vi åt en mycket god middag på Medelhavskällaren. Jag åt en filémignon, gottgottgott!!!!!

 Trötta Möhippe-deltagare


Bruden själv i sina "fina" kläder! :)



Sen gick vi ner mot Cruisingen, där mötte jag upp Rulle när resten av möhippe-gänget åkte hem. Mycket fina bilar!! :)

Vi tolv/halv ett gick Rulle och jag hemmåt, jag var så trött så jag knappt orkade gå.. Hua..

Söndagen vaknade vi vid tolv-tiden (skönt!), såsade runt lite, handlade middag, spelade lite Mariokart Wii och var allmänt lata! :) En perfekt söndag, med andra ord! :)

Idag, måndag, har jag jobbat på KappAhl mellan 10 och 14. Sen kom Mamma och Pappa och hälsade på, sen städade jag lite inför ikväll.

Ikväll kommer Karin och Ingela för att äta middag och titta på Sagan om ringen, Konungens återkomst. Det ska bli kul!! Tråkigt att det är sista filmen.. men vi får väl kanske komma på några nya filmer att titta på sen, för det är ju så roligt när de kommer hit! :)


Det var nog allt för den här gången!

Kram



.


17/7 -09 .. Idag blir det

Idag blir det jobb för hela slanten. Jobbar till stängning på KappAhl, sen kommer nog Rulle och träffar mig. Vi ska äta något nånstans (låter lagom luddigt va?) Får se var vi hamnar! :)

Soligt och varmt idag också.. Och jag måste jobba.. Orättvist!! Jag vill också sola och bada nån gång!!! :(  Det är ju aldrig fint de få dagar jag är ledig.

Sims 3 var kul igår! Det tar nog ett tag innan man lär sig allt, men det går iaf frammåt! =)


Det var allt för nu!

Kram




.

16/7 .. Datorn är tillbaka

Nu har jag varit och hämtat datorn från ComFuture, där den varit på uppdatering. Så ikväll när jag kommer hem från bion ska jag provspela Sims 3 för första gången! :)

Det har hänt en del sen senast jag skrev.
Jag var på dejt. Vi paddlade kanot och hade picnick på stranden i solnedgången. *mys*

I måndags åkte Cosmos och jag till veterinären för vaccination.

Och så har jag jobbat på som en liten galning. haha!

Och igår var det dax, Harry Potter och Halvblodsprinsen. Wiiiiihiiiii!!!! Nu har jag sett den!!
Jag, Li och Putte var på bio, åt popcorn och åt bilar och pratade igenom hela filmen. Vi viskade om vad som stämde överens med boken och vad som inte alls stämde. Vi hade riktigt skoj! :)

Min kamera vill inte fungera.. :( Så jag har inga bilder att bjuda på.. Tror det är dax att köpa en ny.. DYRT! :(

Aja, nu ska jag iväg och äta middag hos mamma och pappa, innan jag och Kakan ska på bion (ikväll igen) på Harry Potter (igen och igen och igen ska jag se den!!) :D


Over and out!

kram




.

10/7 .. Idag

Idag har jag jobbat på KappAhl. Mycket att göra som vanligt! :)

När jag kom hem och ätit middag kom Ica och Osmin förbi och tittade på film. Härligt! =D  Det var tänkt att vi skulle titta på Benjamin Button, men skivan bara hoppade, så vi tittade på Cars istället. Den är rolig den! :) *tractor-tipping*

Nu har de åkt hem för att sova ( trötta tant-angelica ;D ) och jag sitter här och lyssnar på Cornelis vreeswijk =)


I morgon blir det jobb på Mulle med Ida, det blir nog bra det! Och sen blir det dejt :) Kul, har aldrig blivit frågad på dejt förr! Och dessutom är det en hemlis vad vi ska hitta på, så det blir spännande!

Vi ska träffas och se hur det känns, om det går att reparera. Det känns ok än så länge iaf, så det är bra det.

:)


Kram

Det var allt för idag!  :)



.

6/7 .. Sömn! :)

Idag fick jag sova ända till halv tolv!! Det var skönt, för jag har sovit ganskla dåligt nu den senaste veckan. Dock somnade jag väääldigt sent igår, fem i fyra kollade jag på klockan sista gången.. :-/ Tur att jag lyckades sova länge då!! =)

jag började jobba på KappAhl vid två och stängde vid 18 med Tolla idag. Dagen gick väldigt fort, det var massor att göra på barnavdelningen, som vanligt. Dock har jag väldigt ont i fötterna, så det har tydligen varit mycket spring fram och tillbaka för mig idag. Dessutom har jag varit väldigt förvirrad och tankspridd!! haha! Karin (på KappAhl, inte syrran)undrade vad jag höll på med där ett tag! :D

När jag kom hem ställde jag mig i en mycket efterlängtad dusch innan jag lagade middag. Sen dess har jag Scrapbook:at. Idag vart det lite bilder från kubb- och grillkvällen med familjen och från när Mja, Ankan och jag var till Sundsvall och shoppade. Blev väldigt fint faktiskt!  :)

Imorgon jobbar jag 10-14. Skönt, för då kan man hitta på nåt mer på e.m. och inte bara skynda hem och äta middag. Får se om jag lyckas ragga upp nån kompis att hänga med. =D


Kram


PS. Angelica, vad skulle jag göra utan dig??? Tack för att du lyssnar på mitt eviga babbel och kommer med så bra råd!! Puss på dig, gullet, du är bäst!!! ;) D.S



.

Biljetterna är bokade! Wooooooppppiiiiiii!!!!!!!!!

Nu är biljetterna till Harry Potter-premiären bokade!!

Åh, vad jag ser fram emot det!!! Li och jag kommer stå där utanför bion och studsa av förväntning!!! *pirrpirrpirr i magen av spänning*

Nu är jag glader! :-)  :-)  :-)


Tjohoo!!!!! Jag som har väntat sen september/oktober förra året på det här! Förstår inte hur jag har överlevt egentligen.. ;)


kram

5/7 .. Tänk, tänk, tänk

Åh,.. Tänk, tänk, tänk. som Nalle Puh säger.
Så känner jag mig just nu, sitter här och bonkar mig själv i huvudet med näven..
 

Ingela, Karin och Sagan om de två tornen

I torsdags kom Karin och Ingela för att äta pizza och titta på Sagan om ringen 2; Sagan om de två tornen.

Det var himla mysigt, som vanligt när de två kommer! :)

Här kommer lite bilder:

 
Ingela (den galningen) kröp in under filten, trots de 26 graderna som jag hade inne

 
Kolla in Leia!! Haha!! Så där låg hon och halvsov i Karins knä

 
Jag lade mig på golvet, det var för varmt att sitta i soffan! =)


Jag funderar vidare på mitt dilemma, får se hur det blir med allt nu..

Kram så länge



.

*förvirrad*

Jag är förvirrad, men lättad på samma gång.. Känns som om jag har aldeles för lite tid samtidigt som det även känns som om jag borde ta all tid i världen på mig med det här..

Ett stort beslut att fatta.  Ibland önskar jag att man kunde stänga av tankarna ett tag och bara vara.

 hmmm..

Jobb, sen stranden! (= 1/7

Idag jobbade jag 10-14 på KappAhl. Det var tok-varmt så jag var glad att jag fick sluta så tidigt, för då hann ju jag och Ankan dra till Maln och sola och bada lite!  :)

     


  

Vi åkte nog därifrån vid fem, köpte mat på Hot Chili och åkte hem till Ankan i Fränö och åt. Sen sa vi hej till Osmin i Forsa innan vi åkte tillbaka till Hudik. Jag skulle hem och Ankan till grabben sin.  ;)


Over and out!!! ;)

Kram



.

RSS 2.0