31/5 -09 .. Jo, nog blev det party alltid! :)

I onsdags kom Ankan hem från Uppsala och hon frågade om Mja och jag inte ville följa med. Självklart sa vi ja!!!! Dum fråga! :)

Mja kom lite tidigare för att göra sig i ordning för utgång hos mig. Hon hade med sig en massa gott, körsbär, choklad, nötter och vindruvor! :P Vi spelade lite kort och jag vann!!!  :) (som jag hade gjort hela den dagen tidigare! haha!!) Sen kom Ankan och vi drog fram kameran och.. ja.. det blev som det blev.. :D ni kan väl se själva:

               
Oj oj oj, va roligt vi har!           Ankan, vad hände?      Jag tror att jag kan flyga..


Den här bilden är bra den!!! haha!!



Efter det gick vi ner till bockarna. Det var skoj! Men DJ:en var inte bra.. Han spelade bara konstig och tråkig musik. Vi gick hem vid tjugoöver ett ungefär. Svängde förbi Zapatas på vägen hem för att köpa nattmat. Sen var det bums i säng!!


kram




.

27/5 -09 .. Wow! Vilken dag! :)

Idag var sista inlämningsdag för examensarbetet, så nu är allt skolarbete äntligen slut! Jag blev klar med mitt i tid, och jag blev så nöjd med vad jag hade skrivit! :D

Idag fick jag resultatet av hemtentan i marknadsföring, jag fick toppbetyget VG!!! :D

Idag vann jag stort med kåk och triss och färg på Chicago mot mamma och pappa! =)

Idag blev jag erbjuden visning på en ny lägenhet! Ska kika på den nu i veckan och se hur den ser ut! =)

Idag kom Panduro-paketet med alla nya pysselsaker! :D

Idag har jag scrap-bookat med mina fina nya saker! Satte in bilder på alla brudarna från min födelsedag! :)

Idag kommer Ankan tillbaka från Uppsala, och Mja och jag ska följa med henne ut på Bockarna ikväll! :)

Nu ska här firas!!!!



                                      



.

26/5 -09 .. Ny klänning! :)

Idag träffade jag Magda på Jambo för att äta frukost kl. 9. Vi pratade om dittochdatt  innan vi gick på apoteket och köpte allergitabletter till mig. (Pollen är inte att leka med!). Sen gick vi till Gina Tricot för att Magda skulle prova en kjol hon tittat på, den passade jättebra! Sen så hittade vi ju självklart två klänningar! :D Hennes var mintgrön och av "spets" och min var svart med guldband. Vi köpte dem såklart! =)



Fin va? :-)

Nu försöker jag skriva det sista på examensarbetet.. men jag har kört fast igen.. :-/ Ska snart iväg och handla med familjen, det blir nog bra att få komma ut ett tag!


Kramar



.

25/5 -09 .. Kissekatter

Jag har världens sötaste kissekatter! ^_^

Leia, tidigare idag på handfatet (med vattendroppar i hela ansiktet):



Cosmos myser i soffan, inbäddad i filten:


Mina go'ungar! :)


Kram



.

25/5 -09 .. Vingen

Tack Kakan för den här fina dikten!!


VINGEN
- Kent Andersson


Vi går alla omkring med en vinge
som vi inte kan flyga med
som blir till en börda för oss
som vi måste smyga med.

Vi hade nog kunnat flyga
om inte alla självutnämnda vicevärdar
skolmästare
och alla dom praktiska, taktiska,
nitiska, kritiska,
anemiska, akademiska
felfinnarna med pekpinnarna
hade sagt:
Du kan väl inte flyga!
Håll dig på marken, din envingade jävel!

Och drömmer du ens om att våga
med ett enda vingeslag
pröva din flygförmåga
så tar vi din vinge en dag!

Vi går alla omkring med en vinge,
en dröm, en längtan, en sång
Tänk om våra vingar finge
flyga tillsammans en gång!


Så nästa gång du ser en vinge flaxa över taken

Ska du inte springa hem och bli nervös

Nej du ska bara stanna

Och begrunda saken

Och sedan tänka

"Där är en som sluppit lös"







Jag drömmer också om att få slippa lös!



.

24/5 -09 .. Ojojoj, vad mycket som händer!

Jag har nog inte ens fått så mycket gjort på ett år som jag har fått gjort under den här månaden! Att göra slut gör susen med ens motivation till att göra om och fixa nytt!

Förändring är  bra, det är ett av mina ledord!!! Det vet alla som känner mig, alltid ska det hända något och alltid ska jag möblera om eller så vill jag flytta! :D Och nu har den motivationen eldats på extra mycket av det som hände för snart en månad sen. Nu har jag fixat min egen ordning här hemma, jag gör om det som jag vill ha det och fixar allt som behövts fixas sedan länge, men som aldrig blev av när han bodde här. Skönt att ha massor att göra och att få göra det till mitt! :)


Idag har jag varit med min bästigaste-bästa vän och syster-yster Karin. Vi har ätit glass, köpt godis och spelat tv-spel! =) Alltid lika trevligt när vi träffas!

Vi spelade först ett spel till PS2 som, enligt mig (och Karin), är det allra roligaste spelet som tillverkats på denna jord; nämligen Freekstyle!  Blev sittande med det en bra stund!

Sen spelade vi lite Wii sports. Vi skrattade så vi vek oss dubbla när det var dax för boxningen! Båda två står och vevar som två vidkraftverk och det händer faktiskt inte så överdrivet mycket på skärmen!!! :D Golfen är riktigt rolig, men också väldigt svår ibland. Karin klådde mig, båda gångerna.. :-/ Vi åt middag, min specialité, kyckling i pitabröd och det var hur gott som helst! :)

Just nu skriver jag på mitt examensarbete.. det är svårt! Och framförallt är det mycket kvar!!! :-/  Men det blir nog bra i slutändan.


Det var väl allt för den här gången!

Kram//Emma




.

09-05-20 .. Med i tidningen!! :)

Ojojoj, så var min fina, fina cykel med i tidningen idag då!!! Skoj! De skrev i HT om skadegörelsen som på natten mot tisdagen skedde på en cykel i Hudiksvall. :) Det är min cyckel det! *stolt* ;D hahaha! Snälla pappa har fixat ett nytt hjul till mig idag, han är bra min pappa!

Idag var jag till tandläkaren.. kostade 400 kr.. :( Inte kul för en ensam, fattig, student.. men nu sitter retainern fast iaf!

Efter det var jag till biblioteket för att skriva ut checklistan (som jag glömde hemma, men inte orkade gå tillbaka hela vägen och hämta), det kostade 2:-/A4-sida. Det blev sex kronor för mig och det var det helt klart värt, bara jag slapp att gå upp för heeeeela långa backen en gång extra. Sen gick jag med checklistan till KappAhl och intervjuade Anna där.

När jag var på väg hem ringde jag till Angelica (Ica) för att prata en stund, sen så bestämde hon sig för att komma och hälsa på mig en sväng innan hon hämtade Osmin på skolan. Det var skoj! :) Vi spelade lite kort, och jag vann!! :) hejja mig!! ;)

När hon åkte, vid två-tiden, började jag skriva på mitt stackars examensarbete.. Men nu har jag faktiskt börjat få ihop det hela, det känns skönt! Hoppas det blir godkännt iaf!


Kakan kanske kommer och hälsar på ikväll.. vi får se! :)

Kramar



.

2009-05-19 .. Bad day.. :(



Det började med att jag försov mig.. vaknade kvart över sju och skulle börja kl 8.
Jäktar med allt och ilar ut till cykeln när jag är klar med morgonbestyren. Jag låser upp cykeln och ser... någon har klippt sönder hälften av alla ekrar på mitt framdäck...... *grrrr*
Går/springer ner till HM och blir fem minuter sen. Skurmaskinen gick inte att få igång först, utan jag måste ringa mamma och fråga vad som var fel. Till slut får jag igång den, efter att ha torkat upp en massa vatten som spillts från den..

Jag jäktar vidare till Hiab, på mammas cykel som jag fått låna. Är så uppstressad att jag går fram som en virvelvind bland kontorena, kastar i mig lunchen aldeles för fort och jäktar vidare på tredje vånångens kontor. Blir tre tunga soppåsar att släpa ända ut till containern. :( Jag får ont i ryggen och måste sen gå till Coop från mamma och pappa, där jag lämnat tillbaka till cykeln, för att hämta ett paket från ellos. Där köper jag en påse Riesen som tröst för min pissiga dag.. Men när jag tuggar en kola så lossnar retainern på baksidan om en tand i nederkäken.. *suck* Jiken JÄ*LA dag!!!!

Nu har jag pratat med försäkringsbolaget, de täcker inte skadan på cykeln eftersom den förmodligen går att laga för mindre än 1500:- Och så ska jag till tandläkaren imorgon kvart i tio för att fixa tandställningen.. *suck, igen*


Vissa dagar önskar man att man aldrig vaknat..




.

2009-05-18 .. Kort på mina fina nya saker jag köpt till lägenheten

Jag har inhandlat lite nya saker till lägenheten nu när den är bara min! :)

 
Min nya fina hall-möbel (ÖoB) och mina underbart giftgröna pallar, Pallen Pelle hette den!! ^_^ (EM möbler)


 
Min gamla fåtölj från IKEA fick nytt liv när jag målade om den svart! =)



Min nya stekpanna och min nya brödrost (båda från ÖoB)

Nu har jag fint!!! =)



.

2009-05-18 .. Nu!

Jag kommer kanske ångra att jag skrivit det här någon gång i framtiden.. Men det här är som jag känner nu, och då skriver jag!



Nu jä*lar har ilskan slagit till i mig, och det med besked! Det river som klor i mig och jag vill bara skrika, slå och förstöra.

Äntligen har det sjunkit in, äntligen har jag själv insett vad han faktiskt har gjort mot mig!  *det kokar i mig*

Att han har mage att sitta här vid mitt köksbord (när han hämtade sina saker) och säga att allt har varit en lögn? Att under den här tiden så har han aldrig varit sig själv, på riktigt, utan han har bara låtsas hela tiden. Att allt han sagt till mig har han sagt enbart för att han trodde att det var det jag ville höra och inte för att han menade det.. Vad är det för en människa? Han har ljugit mig rakt upp i ansiktet många gånger utan att ha den minsta ånger..

Och han sa att enda anledningen att han var nedstämd var för att jag var ledsen, han hade annars inget att vara ledsen över. Så nu ska inte jag vara nedstämd nå' mer heller! För det finns ju tydligen ingen anledning till det..

Mitt liv de senaste 1½ åren har alltså varit en lögn. Jag är glad att det är över nu så jag kan fokusera på sanningar istället och spendera tid med de som inte ljuger för mig.
Det absolut värsta jag vet är lögnare!
Nu när jag har jag blivit av med en lögnare från mitt liv, så ska jag ta och göra mig av med de andra också! Jag har ju fått den allra svåraste personen överstökad nu, så nu lär det bli lättare med de andra lögnhalsarna! :)


Karin, du är underbar!!! Du är min bästigaste bästa vän och min goaste lilla storasyster!!

Kram till mina riktiga vänner och min riktiga familj!!!  =)



.

2009-05-16 .. Jonas Gardell och Nemi

Jonas Gardell är min gud, min hjälte, min största förebild! Det finns ingen som är som honom, ingen som är lika rolig, som är lika bra på att berätta en historia och ingen som kan beröra så som han kan.. Han är helt enkelt underbar!!!

 Jonas, du äger!


Nemi är min gudinna, hon har attityd, gör vad hon vill och hon älskar choklad!! :) Hon kör sitt eget race och lever i sin egna lilla värld, det gillar jag! Det finns alltid en tanke bakom hennes seriestrippar och det gör ju inte saken sämre!
Nemi äger också!



Grattis till Norge förresten, som vann Eurovision Song Contest. Låten var bra och framförandet var riktigt bra! :)
Jag gav mina två röster till Estland och Portugal och det gick ju ok för dem iaf. (Hejja Sarah Dawn Finer för en mycket bra, kort och koncis poäng-presentation!)

Nu ska jag sitta i min aldeles egenhändigt nymålade fåtölj! :) Den blev hur fin som helst, va' duktig jag är!! :)

Kramar


.

2009-05-14 .. Nu då?

Jag har ialla fall fått en förklaring från honom nu på varför han drog. Jag förstår den inte, för det är inte så jag såg vårt förhållande, men det är skönt ändå att få höra hans version av det hela och få ett avslut. Det var till och med skönt att hjälpa till att packa ut hans grejer i släpet han tagit med, för nu är det över. Ingen mer väntan! *lättnad*


Vad ska jag göra nu? Vad kommer det bli av Emma Magnusson?

Tiden går iallafall fortare nu än vad den gjort tidigare. Dagarna är inte riktigt lika oändligt långa som de var för någon vecka sen. Och för det tackar jag min älskade, älskade familj, Karin, Danne, Mamma och Pappa. Utan er skulle jag inte överleva!!
Och stor tack-kram till mina kära vänner: Ica, Ankan och Mja. Ni har hjälpt mer än ni tror! Att bara få vara, strosa på Kjelles eller fika på stan. Att ha alla er att vara med när jag försöker få tiden att gå har varit guld värt!

Framtiden då?
Ja, jag letar lägenhet. Kan inte bo kvar här. Kollade på två olika i måndags, ena var jättefin, den andra var gräslig! Har anmält intresse på den fina, får se om jag lyckas får den..
Jag jobbar på Sodexho imorgon och på måndag och tisdag nästa vecka, på KappAhl den här lördagen och på Mulle nästa lördag. Examensarbetet rullar på det också, det är skönt att ha något att göra mest hela tiden!

Mer än så vet jag inte nu, försöker bara ta en dag i taget.

Kram//Emma

Han har lämnat mig (30/4)

Han har lämnat mig...


Han har tagit alla sina saker och lämnat mig kvar här i ensamhet.... Han sa att det inte fanns något att säga och inte heller något jag kunde göra...


Jag kan inte äta, jag kan inte sova....
Det är tillochmed jobbigt att andas....

RSS 2.0