Nu jäklar händer det grejer!!


Inte nog med att man har bokat biljetter till Jonas Gardell den 13 mars, nu ska jag på Paramore-konsert den trettionde November!!!!! *lyckligast i världen*




Jag letar febrilt efter en lägenhet nu, hoppas det kommer någon bra snart!! (= Dessutom söker jag jobb för fullt, får se om det blir något napp där också då! (:

Till helgen ska Rulle och jag förmodligen upp till Umeå och "turista" lite, bara sådär. Han är för rolig, min karl, det var hans idé! Han tyckte det skulle vara kul att komma iväg en sväng, och eftersom jag aldrig har varit i Umeå så tänkte han att jag skulle få se den stan!! ^_^  <3 Hjärtat mitt, han är för söt han!!!


Jag har även höststädat min garderob. Nu ska alla sommar-klänningar, -linnen, -t-shirtar och -kjolar upp på vinden!! Och in med allt det nya fina!! (: Sånt blir man glad av!


Tur att man har några ljuspunkter såhär i höstmörkret! (=



Det var allt för den här gången!


Kramar på er alla






.

Fler foton från Stockholmsresan


Nu har jag fått fotona från mammas och pappas kamera. Så här kommer fler bilder från Stockholm och Buddy Holly-helgen! :)



Vi är på väg till hotellet i det strålande vädret (lördag 19/9)


Karin och Mamma på restaurangen 5emtio4yra, samma kväll


Jag och Pappa på samma restaurang


Nästa dag (söndag), i Gamla stan


I väntan på tåget.. på väg hem.




.

24/9 - Imorgon kommer lönen!


Ja i morgon kommer lönen, gissa om jag längtar? (=

Den här veckan har varit väldigt tråkig.. :-/ Inget speciellt har hänt alls.. Jag har sökt jobb, varit på Miroi och mest bara sölat omkring känns det som. haha!

Jag spenderade mina sista pengar på lite mer "höstiga" delar till min ... Ja vad kallar man det? Ljusstake med kruka kanske?

Det blev nya blanka helsvarta "ljusmachetter" och en svart/grå randig kruka. Blomman får sitta kvar ett tag till. Jag funderar på att gå ut och plocka lite ris och rönnbär att sätta i senare. Eller har ni något bättre förslag på vad som skulle bli höstigt och fint? (=

Förr såg den ju ut såhär:Länk Lite för blommig och sommrig för att ha kvar nu tyckte jag! (:


Ikväll blir det kurs för barnen på Mulle. Vi ska dona lite med gips idag, det blir nog hur kul som helst! (=



Kram på er alla!





.

21/9 - Buddy Holly-musikalen i helgen


I lördags morse åkte jag, Karin, Mamma och Pappa med X2000 ner till Stockholm, klockan var två minuter i nio när tåget gick från Hudiksvalls station. Karin och jag studsade av förväntning och spänning!! ^_^


Mamma och Karin på Stationen


När vi kom ner till Stockholm och släpat alla våra tunga väskor till hotellet drog vi ju självklart ner på stan. Shoppa gärnet!!!! (: Jag hittade mitt älskade H&M "nere på hörnet" som har lite tuffare kläder i butiken. Jag provade halva butiken känns det som! Haha! Men eftersom man måste hushålla lite med pengarna blev det att jag köpte tre plagg. En lång topp/klänning med jättecoolt tryck, en rockigare t-shirt och en trekvartsärmad klänning, grå och svart randig med häftiga sömmar! (=  Så här såg den ut (jag hade den på mig samma kväll) :

Fin va? (=


På kvällen åt vi middag på en restaurang/bar som hette 5emtio4yra. Jag åt grillad kycklingfilé med ljumma sommargrönsaker och tzatziki och klyftpotatis. HUR.GOTT.SOM.HELST!

Efter det började showen.. Jag vet inte vad jag ska säga.. Det var så sjuktjäklatokmegajättebra så det går inte att beskriva. Vilket ös!!!!!
Man fick inte knäppa kort, så jag har tyvärr inga bilder från det hela.. Men jag hittade den här på google:



Dagen efter gick vi på Gamla stan. Det finns så mycket små söta butiker där!! ^_^
Här vilade vi ett tag på bänken, långt att gå!


Jag hittade min älskade Woolywell i "Theodores" affären! (: Jag köpte honom direkt!!

Han är så ljuvlig!

Innan vi gick till stationen åt vi en macka till lunch på Vete-Katten. Ett jätte mysigt litet café på en innergård i centrala Stockholm. (:

Pappa på Vete-Katten


Vid halv tre tog vi tåget hem igen. Vi var hemma vid fem ungefär och då lagade jag middag nästan direkt. Jag var så hungrig! Och jag åt och åt och åt, tillsist tänkte jag att: "nä nu måste jag sluta, annars spricker jag väl". Men jag hade nog kunnat äta mer! Jag var så sjukt hungrig på riktig mat (det hade ju som sagt bara bivit en macka för mig till lunch).


Senare på kvällen kom Rulle från Ljusdal till mig med mina kissekatter, han tog hand om dem medan jag var i Stockholm. Åh, vad jag har saknat dem!!! (ja, Rulle också såklart! ;D)


Idag har jag varit och fikat med Magda på Jambo. Jag tog en Rostis, gottgott!!

Nu ska jag mysa lite med mina kissekatter!
Ha det bra!



kram



.

18/9 - Buddy Holly-musikal imorgon!


Imorgon bär det av mot Stockholm för Buddy Holly-musikalen med Brolle!! :)

Jag, syrran och mamma och pappa åker med tåget imorgon bitti och kommer hem söndag eftermiddag.



Det ska bli hur kul som helst! Gå på musikal och shoppa gärnet! ^_^



Over and out!





.

16/9 - I Ljusdal


Nu sitter jag här i Ljusdal medan Rulle jobbar och har fruktansvärt tråkigt!!!  Tur att Karin är inne på MSN ibland så man kan spela patiensduell!! :D

Spelade lite spel på PS2, men jag har spelat igenom alla så många gånger så jag tröttnar så fort på det. Inget bra på TV heller.. Vad kan man göra för att roa sig sjålv? Någon som har något bra förslag? (=

Jag hämtade mina stövlar igår förresten! Men de hade gjort något helt annat än det jag bett om.. Så jag fick snällt gå tillbaka hem och vänta. Jag skulle komma tillbaka senare på eftermiddagen så jag sprang in där på väg till bussen.

Bussen var lite sen, men jag kom fram till Ljusdal i lagom tid ändå. Rulle hämtade upp mig och vi for direkt till Tonys (hans brorsas) gym. Det var himla skoj att vara där! :) Vid halv nio/nio var vi klara och efter vi svängt förbi Prix för att handla frukost så tog vi med oss pizza hem. Gissa om vi var hungriga!!!!

Imorse vaknade jag till när Rulle klev upp och kunde naturligtvis inte somna om.. :-/ Sedan dess har jag suttit vid datorn, spelat med Karin, löst sudoku och spelat Jak II på PS2. Nu lyssnar jag på min Ipod, men batteriet är snart slut och jag glömde laddaren hemma.. :-/ Erik Hassle ÄGER!!! Herregud, va bra han är!  =)


Nu tror jag att det är dags för lunch! *magen kurrar*


Kram på er!






.

15/9 - Uppochner


Snart ska jag gå ner och hämta mina stövlar hos Skomakaren. Jag hittade lappen!!! Jag hade tydligen lagt den längst fram i min kalender.. *kliar mig i huvudet* Jag har allt bra konstig logik jag ibland!! HAHA!


Kvart över fem går bussen till Ljusdal idag. på den ska jag sitta! (: Jag ska åka och hälsa på Rulle. Vi tänkte träna ikväll, innan middagen, på hans brorsas gym. Det ska bli kul! (=  Så ska jag sova över där i natt och imorgon natt. Mysigt

Så nu måste jag packa mina träningskläder, ombyte, necessären, kudden och täcket (han har inget extratäcke och det går inte att sova under samma täcke som mig, för då blir man utan. haha!). Dessutom måste jag ta med mig några av hans grejer också eftersom det var meningen att han skulle komma tillbaka hit ikväll och jag skulle åka till honom i morgon. Men det blev ju ändrade planer så nu får jag konka och släpa på allt.. :-/



Mamma och Pappa ska ta hand om mina kissemissar mendan jag är borta. Kanske att de kan skjutsa mig till bussen, så jag slipper bära allt hela vägen ner.. Hoppas det! :)


Nä, nu ska jag springa iväg ner på stan en sväng!


Kram på er





.

Helgen som gått


I fredags åkte Rulle och jag en sväng till Söderhamn för att köpa nån del till han Mitsubishi.. Något med bromsarna, jag har faktiskt inte sån stor koll.. :D

Vi passade på och svängde förbi det fantastiskt bra'a Dollarstore där i Söderhamn också innan vi åkte till Ljusdal. Där lämnade Rulle jobb-bilen på service. Tre timmar senare fick vi hämta bilen och efter det fick vi middag hos svärföräldrarna. Trevligt!!! Och GOTT! :)

Fredagskvällen spenderade vi i soffan, jag var trött som en.. ja jag vet inte vad.. en sjusovare kke!

På lördagen jobbade jag först på Mulle till halv tre. Efter det kom Rulle ner på stan och vi kikade i lite affärer innan vi åkte hem och åt lunch.

På kvällen gick vi till Manis för att äta middag. Hur trevligt som helst!

Rulle åt en hemgjord hamburgare, minns inte vad den hette.. och drack Murphys

Jag åt Chicken Provence och drack Zlatopramen, half n' half

Både Sara och Sofie jobbade, de är så snälla och trevliga och är så duktiga på att göra goda drinkar!! Trevligt!

Drinken heter "Sara special" och smakar Banana skids!!! :P


Söndagen blev lugn. Vi tog en promenad runt Lillfjär'n och hälsade på hos mina föräldrar en snabbis. Det var kul att få träffa Farmor som var där och hade ätit middag.


Idag, måndag, har jag varit på Miroi en snabbis, sen har jag pysslat lite hemma bara.

Nu har jag letat överallt efter "kvittot" på att jag lämnat in mina stövlar hos skomakaren.. Men hittar det ingenstans!!! Vad gör jag nu? Hoppas de tror på mig och att jag får hämta ut dem ändå!! :S





Over and out



.

Bränd stekpanna och putsade fönster


När jag skulle äta lunch så gick jag in i köket och vred på plattan, hävde i smör i stekpannan och lämnade den en snabbis tills den blev varm.. När jag sitter som mest inne i mitt scrapbookande känner jag en inte speciellt trevlig doft.. STEKPANNAN!! O_O

 
Hela lägenheten var rökfylld och det luktade fruktansvärt! Jag var tvungen att öppna fönstret och balkongdörren för att vädra!


Efter den försenade lunchen så fortsatte jag lite med mitt scrapbookande innan jag fick "arslet ur vagnen" och putsade mina fönster!! Jag är allt bra duktig ibland! (:

 Vardagsrumsfönstret
                             
                                 Sovrumsfönstret innan putsning

Jag i högsta hugg! :D


Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske blir lite Patiensduell med mamma! (:



Over and out!!



.

9/9 -09


Idag klockan nio minuter över nio... Sov jag... :-/ Då skulle man ha firat på något vis, inte varje dag det stämmer så precis inte! (=

Jag klev upp vid kvart i tio, åt frukost och donade lite innan jag gick ner på stan. Jag tog en sväng in på KappAhl och hälsade på innan jag gick ner på Skomakeriet och lämnade in mina vinterstövlar på lagning.

Det var "bak-kappan" (tror jag han sa) som hade gått sönder. Det gör iaf jätte ont när man går i dem för under hälen är det som om en skruv eller något sticker upp.. rätt in i foten.. :-/ Men nu ska de bli lagade. Tur, för de är de skönaste skor jag haft tror jag! (=

Efter det har jag bara suttit här hemma och glott. Nu ska jag ta å göra mig lite lunch tror jag! :P


Kram på er alla!



.

8/9 - Tråkig dag..


Idag var jag först på Miroi.. vi fick låtsas ha anställningsintervjuer, två och två.. Mer behöver jag väl inte säga??

Efter det gick jag på Mulle och jobbade en sväng, det var väldigt lugnt där idag, lite långsamt.. /-:

Vid tre, när jag slutade, gick jag till Mamma för att vi skulle åka och handla tillsammans. Skönt att få skjuts och bärhjälp när man ska storhandla!!! Det blev över 500 kr idag!!! O_O  Hua, dyrt för min arma plånbok!

Sen jag kom hem har jag gjort absolut ingenting. Skönt ett tag, men nu börjar det bli lite långtråkigt. Haha! Det är inte lätt e'!!! :D :D :D  ^_^


Rulle kommer ikväll. Skojskoj!!! <3


Nu ska jag väl snart börja med middagen.
Ha det bra så länge!



kram





.

7/9 - Efter Markna'n


Nu har verkligheten kommit tillbaka.. Måndag... *ryser av obehag*

I helgen var det Markna'n här i Hudik och jag var där och sprang både lördag och söndag. Lördag på dagen gick jag med Rulle och syster-yster Kakan  (:  Då köpte jag godis-remmar, ett armband och ett magnet-block.


På kvällen kom Angelica, Osmin, Magda, Linus, Ankan och Mja till mig (och Rulle), vi pratade och hade skoj! Firade Ica och Osmins förlovning! (= Grattis grattis grattis igen!!! Pussungar! *:  Senare gick vi ner på Marknan och åkte lite karuseller och sen åkte lite fler! (;

Det nyförlovade paret

 


<3

Vi hade jätte skoj hela kvällen och när klockan slog tolv skulle de andra äta langos sedan åka hem, men Rulle och jag var ite ett dugg trötta så vi gick till Bockarna och chansade på att vi skulle komma in, trots att det var The Kristet Utseende på scenen. Och det gjorde vi! Det var inte ens någon kö och de började spela precis när vi kom in!! Tur


På söndagen gick vi en sväng till på markna'n. Då köpte jag en trä-skulptur och lite kola.

Senare åkte vi till Njutånger för att gratta Eric (min syster-son) på fjortonårsdagen. FJORTON?!?!?!?!?! Sluta väx pojk! O_O  Vi hade iaf trevligt, fick tårta och fika! (=


Idag var jag först på Miroi (ett coachingföretag jag blivit anvisat till via Arbetsförmedlingen) och sedan jobbade jag på Mulle Meck med Inka. Det var kul, det var så länge sedan jag fick jobba med henne!

Nu är jag mitt i storstädningen här hemma. Jag har dammsugat överallt och torkat golven i köket och hallen nu, inte sååå mycket kvar! (:

Rulle kommer nog och sover hos mig ikväll, det blir trevligt! ^_^

OH!! Förresten!! Jag har fått mitt efterlängtade linne från KanDee nu. Gissa om jag blev glad när jag såg paketet i brevlådan? :D




Det var allt för idag, nu ska jag fortsätta städa!


Over and out





.

KanDee


Här kommer lite bilder gjorda av den fantastiskt duktiga KanDee:

                     

Jag önskar jag var lika duktig på att teckna som hon är!!

Kolla in hennes blogg HÄR
Snart kommer hennes egendesignade kläder finnas HÄR 
Jag kommer definitivt sitta klistrad framför datorn och kolla in webshopen när den kommer igång, det kan ni ge er fasen på! (=



Kram på er alla!




.

Andra september.. Nu är det höst!


Nu är det höst.. men ändå är det ganska häligt väder idag!  Det är 18 grader ute på min balkong och solen skiner (=
Igår var jag med hela Mulle Meck gänget till Södertälje och hälsade på hos Tom Tits. Helt otroligt vilket ställe!! Det fanns hur mycket som helst att upptäcka på de fyra våningarna och den stora uteplatsen. Jag hade kunnat vara kvar ännu, om jag bara hade fått! C:

Jag i utomhusparken, vid den stora fontänen


"Laxtrappan"


Toalettskylten  Haha!!


På vägen hem svängde vi förbi Mulle Meck-lekparken i Järvastaden. Kul att karaktären blir mer och mer känd! Det var jättefint där, verkligen bra gjort alltihopa!

 
Buffa                      Mulles bil


Jag kom hem vid halv tio. Rulle hadfe varit så snäll och lagat middag till mig (höll på att svimma av hunder). Sen satte jag mig i soffan i tio/femton minuter innan vi gick och lade oss för att sova. Jag somnade nästan direkt, uttröttad av dagen många upptäcktsfärder. Nu förstår jag hur barn känner sig! ^_^


Idag var jag en snabbis till Miroi vid nio-tiden för att prata med jobbcoachen. Efter det hälsade jag på Mulle Meck-arbetskamraterna en snabbis innan jag gick hem igen. Jag är fortfarande lika fruktansvärt trött idag som jag var igår. Blir en tidig kväll ikväll kan jag lova!



Kramar på er alla!





.

RSS 2.0