31/8 -09 .. Tvätt


Idag tvättar jag för fullt! Det är riktigt mycket tvätt nu! Och eftersom Rulle är här hela veckan så har ju han tvätt också, så då blir det ju ännu mer! :O  Tur att det finns två maskiner, det gör att jag borde hinna tvätta klart allt! =)

Annars har Vaktmästaren varit här idag och fixat lampan i badrummet, som stått och blinkat sedan fredag kväll/lördag morgon. Han hjälpte mig få fart i avloppet under badkaret som rann så sakta och fixade tätningslisterna i fönstret i vardagsrummet.

Mer än så har inte hänt. Men snart är det dags för Markna'n här i Hudik!! Härligt!! Jag längtar, det är alltid lika skoj att gå och titta i alla stånden och åka karuseller och äta massor av onyttigheter! hihi ^_^


 Nu ska jag springa ner till tvättstugan!

Kramar





.

Idag vart det bättre!! :)

Idag vart en lite bättre dag än igår, trevligt!

Jag började dagen med att ringa till Folktandvården, jag fick tid idag kl 15.00. Härligt! (:

Efter frukost och alla andra morgon-bestyr begav jag mig på cykel till Elgiganten för att leta färgpatron till min skrivare. De hade ingen hemma just då så jag trampade ner till Pappershuset istället. De hade inte heller någon till just min skrivare, men hon i kassan ringde till ett annat ställe; Svanströms, för att höra om de hade något. Det hade dem! (:

Så jag köpte mina scrapbookgrejer jag hittat där på pappershuset och trampade upp för hela backen förbi Lidl och in på Bergsjövägen. Där inne på industriområdet låg affären jag skulle till. Det var en väldigt trevlig man bakom kassan som gav mig lite rabatt eftersom jag hade måstat cykla hela vägen dit (=

Jag trampade hem och donade lite med scrapbookingen. Skrev ut bilder, klippte till biderna och experimenterade lite med hur min första sida skulle se ut. Efter det gjorde jag bulldegen klar och lät den jäsa medan jag åt lunch.

Vid kvart i tre vandrade jag neråt stan för att gå till tandläkaren och fixa min retainer som lossnade igår. Det gick väldigt fort och tandsköterskan jag fick komma till var väldigt trevlig, och framförallt snabb! Skönt! Inte behöve jag betala heller, eftersom det var så nyligen jag var där och satte tillbaka samma del av retainern. (=

När jag kom hem fortsatte jag baka mina fina bullar. Här kommer lite kort på spektaklet! (-;
 
Fullt upp i bakningen


Cosmos och Leia hjälpte till också! (;


Såhär glad var jag när jag bakade! hihi!!


Bullarna jäser en sista gång innan de åker in i ugnen


Min tröja vart ganska rejält mjölig, syns inte så bra på bilden dock..


Mina färdiga bullar! HUR GODA SOM HELST!!! =)


Sen kom mamma, pappa och Karin förbi på en fika. Bullarna fick topp-betyg!


Nu ska jag vänta på att Rulle ska komma så jag får äta middag och sen ännu fler bullar till efterrätt! hihi!




Det var allt för idag!




Kram på er alla!




.


Ingen bra dag idag.. :-/

Bläch, vilken dag! ;( 
Det började ganska bra med att KappAhl ringde och bad mig jobba idag. Men sen gick det inte alls särskilt bra resten av dagen..
 


Jag har haft helt otroligt ont i ryggen idag, det känns som om jag håller på att gå av på mitten. Jag hittade inte mitt praraply när jag gick hemifrån, men tänkte att jag kanske klarar mig undan regnet. Men när jag skulle hem från jobbet så ÖSTE det verkligen ner.. Kikade runt på KappAhl, men vi hade inga paralyer kvar. Bara en sort med stora, inte särkilt vackra, rosor på..

Jag sprang in på Guldsmeden och hittade tillslut ett helt vanligt svart paraply på HM för 79 kr. Jag vandrade hemåt i regnet. När jag kommer hem och öppnar posten har jag fått brev från försäkringskassan.. Jag får inget bostadsbidrag.. HUR ska jag nu få ihop till hyran??

Jag bestämmer mig för att ta ett bad med min onda rygg. Men efteråt när jag ska tömma ur vattnet blir det översvämmning i badrummet.. Det är något som täpper för avloppet under badkaret.. :( Jag satt där och grävde med en diskhandske, men det enda jag fick upp var lite hår. Jag når inte det som orsakar stoppet. :-/

När jag tvättat håret med balsam och tokat mig och klätt på mig morgonrocken lägger jag mig i soffan och äter några av mina tablettask-godisar som var kvar från igår.. Och då lossnar retainern från baksidan om en tand i nederkäken.. *suck* Nu måste jag ringa tandläkaren imorgon. Hoppas jag får en tid imorgon!! Eller iaf på fredag! Det är så jobbigt när den sitter löst. Det känns så obehagligt, som om hela tanden är lös eller nåt.

Jag längtar efter en riktigt stor kram från Rulle, man han jobbar i Edsbyn fortfarande, kommer inte hem för ens imorgon. Så jag har inte ens nån som kan trösta mig i mitt elände.  NÄ! Nu ska jag tillbaka till soffan och tycka synd om mig själv ett tag till innan jag tar mig i kragen och tänker positivt igen.. :)



Kram på er alla!





.

Härligt!


Vilken dag det blev idag! (:

Det började inte så bra, då jag vaknade av att grannen ovanför mig dammsugade väldigt våldsamt (nån måste ha varit arg där uppe) Men det blev bättre och bättre! (:

Jag klev upp, åt en liten frukost och sen låste jag lite bok. Jag köpte den i Ljusdal när jag var där i helgen och den är skriven av Dean Koontz (min favorit författare). Den heter Vansinne och är riktigt spännande!! Man känner själv hur paraniod man bir när man har läst i den, den är så välskriven!! (=

Vid ett gick jag och Magda ner på stan för att gå ett varv runt Lillfjär'n här i Hudik innan vi åt på Hot Chili. Jag tog Wokmix, hur gott som helst som vanligt!  Vi satt och pladdrade om allt från giftemål till barn-födande till arbetslöshet till filmkvällar!! hehe!

Efter det gick vi och kikade i några affärer på stan. Jag gick in på Fasett för att kolla om de hade fått in Irish Coffe-glasen som jag kollat på tidigare där; och det hade dem!!! Jag vart så lycklig så jag slet åt mig den enda kartongen som fanns kvar och gick och blå-höll den hela tiden vi var i affären. Det var ett set om fyra glas med fyra tillhörande sugrör för 229 kr. Det är riktigt billigt!! De andra glasen de hade där kostade tex 209 kr/st   eller 219 kr/par. Helt otrolig skillnad!! Och då får man inte ens med sugrör!! :O  Tur att jag hann innan de tog slut igen! (=

Klockan tre började jag på KappAhl. Jag stog i kassan i två timmar. Det var kul, alla kunder var så trevliga idag! Sen städade jag fint lite på barn och dam innan det var dax för stängning.

Efter det for jag och mamma och storhandlade på Ica. Det blev en hel del för mig! hihi! Men det behövdes kan jag lova! Jag köpte tillochmed tablettaskar till mig själv! Tuttifrutti och svarta katten blev det! (: Gottgott
 

Sen blev det pizzan som blev över från igår till middag. Hur gott som helst. :D  Och efter det har jag suttit i soffan eller framför datorn eller med näsan i en tidning och ätit mina små godisar! (:

Nyss pratade jag med  <3 Rulle-hjärtat <3  Nu får han komma hem snart!! Han är i Edsbyn och jobbar.. och jag längtar efter en kram från honom!! ^_^




God natt på er alla!
Over and out



kram





.

Vilken lååång dag!


Idag vart en väldigt lång och tråkig dag. Dessutom har jag haft ont i huvudet sedan jag vaknade.. :-/

Men det positiva är att KappAhl ringde och jag ska få jobba imorgon! Iofs bara tre timmar, mellan tre och sex, Men det är alltid något! :)

Skulle ha tvättat också, men tvättstugan är som vanligt FULLBOKAD ända in på mitten av nästa vecka. Det är hopplöst att få tvätt-tid i det här huset! Tur att det inte är allt för akut då iaf! :)

Nu ska jag kika på Houston SPCA på Animal Planet. Det är ett riktigt bra program!

Jag förstår inte hur människor kan behandla djur på det viset.. Att de inte på alla sätt och vis försöker göra det som är bäst för sitt husdjur/boskap. Mina bäbisar är då bostskämda så det räcker!! hihi!



Kramar på er alla!





.

Arbetslöshetens tristess..


Jaha.. Nu är arbetslösheten här återigen.. :-/

Vad gör man när man är arbetslös??? Det är så sjukt tråkigt att bara sitta hemma och glo!!

Jag har haft att göra nu nästan varje dag i över ett år. Sommaren -08 jobbade jag, sen började jag skolan. Tog examen i juni och jobbade sen fram till nu i augusti.. Och nu då??? Jag håller på att bli tokig redan, och det är bara måndag!!!!

Jag har inga vänner att ringa till för att fråga om de vill umgås eftersom alla antingen pluggar eller jobbar och/eller bor långt långt bort...  Blä, va'  tråkigt jag kommer ha det!

Det är tur att jag får jobba lördag söndag iaf, men det är synd att alla vänner är lediga just då istället.. Sjutton!



Nä, nu ska jag inte klaga nåt mer, ursäkta!! :)

Kram på  er alla!



.

23/8 .. Härlig helg! :)


Jag har haft en helt underbar helg! :)

I torsdags kom Rulle till mig på kvällen efter att han slutat jobba. Vi åt middag och bara myste. Trevligt! :)

På fredagen bar det iväg till AF för min del.. mindre skoj.. Men jag fick äntligen prata med Bosse, det var skönt iaf! Rulle for då iväg till Dahl (tror jag) och fixade lite grejer till jobbet. Han kom och plockade upp mig när jag var klar på AF och då åkte vi tillbaka hem för att hämta Cosmos och Leia. Katterna skulle få bo hos mamma och pappa under helgen eftersom jag följde med Rulle till Ljusdal.

När vi lämnat av dem och jag pussat lite extra på dem och våndats lite över att lämna dem så for vi iväg mot Ljusdal. Efter lite fix och trix från Rulle kom vi äntligen iväg för att gratta Linda (Rulles brorsas fru). Vi fick jätte goda kakor och trevligt sällskap! :)

Efter det for vi en sväng till svärmor och svärfar för att hämta lite post. När vi äntligen kom hem slocknade vi båda två av trötthet på soffan. Vi vaknade kanske vid halv sju och var hungriga så vi åkte ner på kinarestaurangen i hällregnet för att äta något gott.

Maten var hur god som helst och vi åt så mycket att vi inte orkade någon efterrätt, men de vid bordet brevid fick in sina precis när vi skulle gå och då såg jag att de fick sådana små "prarasoll" i sina banana-split.
"Åh, sånna parasoll är så söta! Jag vill också ha efterrätt, bara för att få ett sånt!!" Hävde jag ur mig bara i förbifarten. När vi gick fram och betalade så frågar Rulle servitören om vi inte kan få två sådana "efterrätts-parasoll", bara för min skull!!! GISSA om jag blev lycklig!!! Hur gó kan man vara?? :) :)   Han är bäst i värden! ^_^




På kvällen åkte vi till Micke och Madde för att kolla på film. Det blev "Fast and Furious" med Vin Diesel. Vi åt chips och dip och gosade med båda katterna och söta vovven! :)


Nästa dag, lördag, var vi ut på köpingen i Ljusdal. Det fanns lite affärer att kika i. Vi satte oss på ett fik, Finess hette det, och jag åt en tok-god kaka som hette Toblerone biskvi. JISSES va god den var!! Hade kunnat äta hur många som helst! :)

Efter det for vi hem och hämtade träningskläderna och begav oss  till Rulles brorsa Tonys gym, Pace gym. Det var hur kul som helst att vara där! De har olika maskiner för varje muskel-grupp och de spelar musik i intervaller så varje maskin blir som en station som man är vid i 2x45 sek. Roligast var helt klart rodd-maskinen och boxnings-säcken!!!! :)

 Efter det for vi till Forsa för att gratta Ingela på 25-årsdagen. Vi grillade, pratade och hade det kul! :)

Vi åkte hem till mig vid halv-elva tiden och slöade i soffan framför Mario Kart. Vi klarade äntligen den sista Cupen på 150cc och fick då en ny typ av banor att köra, där allt är spegelvänt!! :O :) Jättekul, men jättesvårt!


Imorse klev Rulle upp vid sex-tiden eftersom han skulle iväg till Gesunda och cykla downhill. Jag var upp och kissade men somnade om på en gång... Och sov.. och sov... och sov, ända till halv tolv!!! :O DET var längesen!! Skönt!

Idag hämtade jag katterna hos mamma och pappa, hämtade ljusen från Ica (som jag beställde på Partylite-kvällen), städade som en tok och sen kom Karin hit och åt middag! :) Vi åt pizza, spelade kort, spelade Yatzy, spelade Freekstyle på min PS2 och tillsist tittade vi på Svansjön innan hon måste hem och sova. Mysigt hade vi det! :)


Haha, Karin och jag!! Radarparet!!



Som sagt; en riktigt härlig helg!!! =)



Det var allt,
Over and out


Kramar



.

18/8 .. Dagen som gått

I dag jobbade jag på Sodexho och städade. Det gick ganska bra trots förkylningen, jag tog det lugnt och drack mycket vatten! :)

Imorgon blir det städning igen, hoppas det går bra då också!


Förresten:
Det här är min drömbil!!! En gul Beetle!!!!!




När jag blir stor vill jag ha en sån! =)




Kram



.

Hua.. :(


Usch, va fort det slog till!! Nu är jag jätte-hängig.. :(

Näsan har runnit och jag har nyst hela dagen, men nu känner jag mig riktigt seg och hängig.  Tråkigt!!

Jag som ska få jobba mycket imorgon och i övermorgon på Sodexho! Hoppas jag orkar det ändå, jag behöver pengarna.


Nu ska jag kurera mig!!!



Kram



.

17/8 .. Nytt här hemma! :)


Ja, nu har jag fått lite nya saker till hemmet, alltid lika trevligt!  =)

Så här blev det:

Turkost i sovrummet


Ännu mera rosa i badrummet :)



Mörkgrönt i köket


Och den nya vardagsrums-lampan



Nu har jag det fint hemma!!! :) Alltid kul med lite nytt så här till hösten.




Kram på er!





.

13/8 Manis ikväll! :P


Ikväll blir det middag på Manis med Rulle-mannen <3 Det ska bli gott!

Utrotaren har varit här idag och jag utrymde lokalen i fyra timmar efteråt precis som han sa att man skulle göra. Då gick jag och hälsade på mina älsklingar som bor hos mamma och pappa medans giftet ligger kvar här. Jag längtar till imorgon eftermiddag då jag får hämta hem dem igen! ^_^

Tur att jag har Rulle att mysa i soffan med nu när jag inte har några katter att krama på!


Imorgon blir det jobb 10-14 på KappAhl, sen hämtar vi katterna och efter det är det bowling och grillning med polarna! :)
Det ska bli kul!!!


Det var allt för idag! :)

Kramar



.

12/8 Utrotaren kommer!!!


Godmorgon!

Vaknade av att telefonen ringde vid åtta imorse. Det var skadedjursbekämpningen (eller vad man kallar dem egentligen) som vill komma och utrota mina äckliga tvestjärtar som springer här längs golven..  Tack gode gud!!!! Det är så obehagligt att sätta sig i soffan när man vet att det mycket väl kan komma ännu ett sånt där äckligt monster krypandes... *ryser* 

Jag tjuter som en mistlur varje gång jag ser en (fråga Rulle, han hade äran att prata med mig i telefonen en av gångerna). Grannarna måste undra vad det är som händer här inne.. Haha!

Enda nackdelen är att mina små älskligs-katter måste bo någon annanstans i någon dag eller två.. :( Jag får bita ihop och försöka överleva utan dem.  Bara jag får bort de äckliga små tvestjärts-monstren så är jag nöjd! Och det är nog Cosmos och Leia också tror jag.




Dessutom får de nog det bra hos mamma och pappa så det är jag inte orolig över! Men det kommer vara tomt utan dem!


Idag jobbar jag inte. Känns konstigt, när man jobbat nästan varje dag hela sommaren och nu så blir det ingenting efter den här helgen.. Blä för arbetslöshet!!!! Jag trodde jag skulle komma ifrån det nu efter utbildningen.. men icke. Tillbaka på Arbetsförmedlingen med mig bara.


Hoppas det blir fin-väder idag iaf. Jag vill bada!!!!! badabadabadabadabada! :) :)

Ikväll blir det ljusparty hos Ica, och så kommer Rulle-mannen och hälsar på mig! <3  Då blir jag riktigt glad! Både vänner, väldoftande ljus och Jan Larsson! :D


Det var väl allt för den här gången!
Kram på er!



.


11/8 .. En kväll hos Ankan


Det blev en riktigt trevlig kväll hemma hos Anna-Karin (Ankan) idag!  :)

Först åt vi lite plockmat och ost och kex, sen fick vi choklad-doppade jordgubbar till efterrätt! Mums!!

Efter det så spelade vi Alfapet. Det var första gången för mig och det gick faktiskt riktigt bra! :) Jag och Angelica var i ett lag och vi vann!! *yay*

Här kommer lite kort från kvällen:

Mirja och Ankan i djupa funderingar


Ica och jag var glada, för vi hade så mycket poäng! :)


Cilla med söta kattungen Meja


Vårt fina bräde
Kolla in det långa ordet på mitten; PISTASCH. Det var det jag som kom på!!! :) *
stolt*


Nu blir det bums i säng, jag är trötter!!!!

God natt till er alla! :)


Kram




.

10/8 .. Har försökt fixa jeansen


Idag gick jag till KappAhl i tron på att jag skulle jobba.. När jag kommer dit har jag blivit borttagen från schemat.. Utan att jag blivit meddelad om det.. Tråkigt!! :-/

Så jag gick en sväng på stan istället. Gick upp på AF också. Nu är jag inskriven där igen.. :-/

Sen träffade jag mamma och vi kikade i några affärer.
På Indiska hittade jag ett fotoalbum där jag kan klistra in mina scrapbook bilder, samt ett set med sex stycken röda glas-underlägg till vardagsrummet! :)

På Gina hittade jag tre par trosor. Vanliga svarta bara, hoppas de är sköna! Men det tror jag nog, det brukar de vara!

Kameran är på laddning så jag kan inte visa tyvärr..


Nu ikväll har jag försökt fixa mina jeans.  De blev nedstänkta med batik-färg när jag jobbade på Mulle Meck för ganska länge sen. Tänkte jag kunde få dem att se lite "slitna" ut, men det är svårt.. Har suttit och sandpapprat dem hur länge som helst. Det blev ok.. Ska sätta dit ett tyg under också, blir nog bättre då!


Det var allt för den här gången!
Over and Out!!!!


Kram




.


Bilddagboken krånglar.. :-/



Men ni får gärna gå dit och kika på mina bilder sen när den funkar igen!
Här är jag: http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#0

Eller om ni bara går in på www.bilddagboken.se och söker på cczt  :)



Kram



.

9/8 .. Helgens Norge-resa! :)

.
I fredags åkte jag och Rulle-mannen iväg mot Norge för att hälsa på Kivi och Frida (som jobbar där just nu).

Vi klev upp halv åtta på morgonen och åkte hemmifrån en timme senare. Det var jättevarmt att sitta i bilen som var utan Air Condition, men annars var det en väldigt trevlig resa! =)

Vi stannade till i Gesunda och tog riktiga "turist-kort" vid en vägskylt. Jag kunde inte låta bli, den var ju så söt!! :)
 
VARNING FÖR TROLL!! ^_^

En till turistbild, vid riksgränsen! :D



Efter vi kommit fram Sörumsand vid sex-tiden så for vi iväg till en skogs-sjö och badade en sväng innan vi for tillbaka hem till Kivi och Frida för att grilla. Det var hur gott som helst! :)

På kvällen drack vi några cider/öl och spelade lite spel. Trevligt!
 
Kivi                                   Frida


Nästa dag (lördag), efter frukosten, for vi iväg mot samma skogs-sjö igen. Fast den här gången gick vi lite längre in i skogen, tills vi kom till några ganska höga klippor. Det var verkligen hur fint som helst där, riktigt mysigt!

Rulle och Kivi kastade sig ner från de högsta klipporna, jag och Frida nöjde oss med de lite lägre! ;)

 
Rulle hoppar

 
Kivi hoppar


<3




Vem har finaste killen? ... I do, I do! ;D


Senare på kvällen gjorde vi vår egen pizza, gottgott! Sedan spelade vi lite mer spel och kvällen slutade med att Rulle och Kivi tävlade.. Först skulle de springa upp för branten brevid där de bodde, först upp tillbaka till huset vann. Kivi segrade, med nöd och näppe! :) Sedan skulle de bryta arm, först med höger, sen med vänster, sedan höger arm igen. Rulle vann alla gånger, efter mycket jämna matcher. (My man! ;D Haha!) Tillsist blev det tum-brottning. Det vann Kivi två gånger och Rulle en. Det var jämt mellan dem hela tiden! :D


Imorse, söndag, klev Rulle och jag upp vid halv åtta, åt frukost och packade. Vi smög in till Kivi och Frida, som fortfarande sov, och sa hejdå sen for vi iväg hemmåt.

Innan vi kom över Svenska gränsen såg vi de här underligt placerade husen:

Bor Norrmännen så här?!?! Haha! ;D


Vi kom hem, handlade och åt middag från Hot Chili. Rulle åkte hem vid nio-tiden och sedan dess har jag suttit här och lagt in bilderna från kameran samtidigt som jag har tittat på TV. ;)


Det var allt för den här gången!

Kramar




.

5/8 .. Pappa!!! :)


Idag fyller pappsen år så jag ska dit snart och äta lite mat och andra godsaker! :)

Idag köpte jag mig en ny kamera!!! Och den är jättefin och rosa!! :) :) :)
Det blev en Sony cybershot:



Fin va? :)

Ska testa ta lite bilder med den snart. Hoppas på lika bra bilder som med min gamla!




Kramar





.


4/8 .. *suck*

Nä, nu är jag less..
Jag måste köpa mig en ny kamera!!! Min dumma gick ju sönder. Ska kanske gå å kika på stan imorgon om jag hittar någon.

Har tittat på två st. tidigare. Men den ena var ganska otymplig och stor (som den jag har) och den andra hade tousch-screen och det är jag mäkta misstänksam mot. Hur lätt går inte en sån sönder? Och hur lätt är det inte att trycka fel? Och hur dåligt kommer det inte synas på skärmen vad man trycker på när man är ute i solen?? Man ser ju knappt nåt på den kameran jag har nu.

Vet inte.. men jag ska som sgt kika på vad som finns! =)

Ikväll har jag tvättat som en dåre!! Men jag hann klart allt innan min tvätt-tid tog slut iaf! Nu sitter jag här samtidigt som nyheterna är på i bakgrunden.

Ska nog sätta mig och spela lite Mario Galaxy på mitt Wii nu.


That's all,
Over and out!


kram



.

Tävling! Vinn en liten dator!

Kolla in tävlingen här

Den här lilla rosa datorn kan du vinna, hur söt som helst!!


Var med ni också! =)




.

Karin

Jag har världens bästa syster!!!!!!!! Titta va´ snäll hon är:

http://www.scrapblog.com/viewer/viewer.aspx?sbid=2073898&invitationToken=0Jd4iHRJ


Puss på dig Karin, för att DU är BÄST!!




.

3/8 .. Ny outfit


Först köpte jag klänningen på Gina Tricot. Gillade färgen!! (Neon-rosa) Det var bara det att man såg ut som lilla My i den, den hade ingen markerad midja utan såg bara ut som ett stort A..

Så var jag tillbaka på Gina idag och hittade ett snyggt skärp att sätta i midjan. Det blev mycket bättre!
Eller vad tycks?





kram



.

3/8 .. Finväder..

Nu... NU är det finväder... När jag jobbar...
JAG FÅR ALDRIG BADA!!!! :(  *tycker synd om mig själv*
Till helgen kan jag ju inte heller bara, för då bär det av till Norge! :-) Rulle och jag åker och hälsar på Kivi och Frida, det ska bli skoj!
Hoppas det blir fint nästa vecka också då iaf, för då jobbar jag inte ALLA dagar i veckan!

Nu ska jag äta middag: grillad kyckling ,som blev kvar från igår, med strips!! Gott!!


Kramar



.

2/8 .. Helgen *uppdaterad*

Det var dax för födelsedagsfest i fredags!
Magda fyllde 23! :) Och jag har inte en enda bild på henne.. inte ens från när vi var hemma hos henne och förfestade.. Ooops!! :-/

Men det blev några bilder från Manis:
  
Rulle <3                                  Jag och brorsan
  
Osmin och Ica                         Mja hade tråkigt och gick till Bockarna


Efter Manis gick vi till Bockarna och träffade resten av födelsedags-praty gänget. Vi dansade och hade skoj. Vi träffade Weppe, alltid lika galen!! :D
På vägen hem genade Rulle och jag.. vad ska man säga.. Genvägar är senvägar, och vi båda var dyngsura i skor och byxben! Haha!

Lördagen var det dax för  <3 Ingela och Andreas <3  bröllop!!!! :) Det var hur mysigt som helst!! Jag längtar tills jag också får gifta mig!! ;) Och festen efteråt var också mysig, maten var god och sällskapet trevligt! :)   Bilder kommer snart!!!

På kvällen hämtade Rulle mig och vi for till Ljusdal. Jag lånade hans dusch sen slocknade jag i soffan (Förlåt Rulle!!!). Jag tvär-däckade! Jag minns ingenting från filmen, jag var tillochmed så trött att jag knappt minns att jag kröp ner i sängen när Rulle sa åt mig att gå å sova! hihi!

Jag vaknade kvart över elva, utvilad och välmående! :) Vi åt frukost och for sedan mot Hudik, i tron på att det skulle vara finare och "badvänligare" väder längs kusten.. Tji fick vi. Inte för ens vid tre-fyra började det spricka upp ordentligt. Då passade vi på att fara till Maln och få lite sol! :)

Bilder:
  
 
  
 


Vi for hem och grillade till middag. Gott!!

Cosmos var på goshumör och lade sig på Rulles axel och myste! ^_^ Mina go' grabbar!



Det var nog allt för idag!
Kramar




.

UPPDATERING!!!

Här kommer lite bilder från brölloppet:
 
Det ljuvliga brudparet

 
Utanför kyrkan

 
Bröllopstårtan




.


RSS 2.0