Härlig dag idag också! :)

Träffade Ankan på stan idag och hjälpte mamma med sina foton som hon ville framkalla. Vi gick och åt/fikade på Jambo, gott! =)




Dessutom ÄGER jag på MarioKart!!!! :O ;D


Over and out!
kram



.

Mina skitungar! ^__^

Mina go'a katter är för söta! De är mysigast i världen och även om de kan vara lite irriterande ibland så skulle jag aldrig kunna leva utan dem!!! Puss-ungar!









Idag har jag jobbat på KappAhl. Det gick bra, trots värmen. Sen åt jag det bästa som finns till middag, min specialité: Kyckling i pitabröd. GOTTTTTTT!!!! *dreglar som Homer Simpson*


Det är allt för den här gången!

Kram




.

28/6 Stranden! :)

Idag skulle jag ha varit å solat med Magda.. men jag har inte hört ett ord från henne trots att jag ringt tre gånger.

Men jag hade turen att Li och Putte också skulle på Maln! :) Så jag cyklade dit (svettigt!!!!) och mötte upp dem där.

Tror det här har varit den härligaste dagen jag haft på länge!!! :) Jag badade två gånger, det var kallt! Men skönt att svalka av sig.
 Sol och bad
 Stranden

Vid halv fyra var vi jättehungriga, Li och Putte var så snälla att jag fick lägga in min cykel i deras baklucka innan åkte vi till McDonalds och åt. Sen skjutsade de hem mig och hjälpte mig att lasta av cykeln. Herregud va snälla och go'a de är!!!!!!

Jag duschade, gav katterna mat och spelade lite MarioCart på min Wii-konsol innan jag gick ner till Kinarestauranden för att äta middag med föräldrarna och Karin. Gott! =)

Nu sitter jag här och gosar med katterna, trevligt trevligt! :)

Imorgon ska jag jobba på KappAhl, det blir skoj!


Det var nog allt för idag!
Kram




.

Helgen har varit underbar! =)

Det började med att jag på torsdagen cyklade iväg till Karin för att äta hemmgjord pizza med henne. Vi skrattade och hade det bra, som vanligt, och vi tittade på den första Harry Potter-filmen. Vi måste ju se dem nu från början igen innan den 17:e juli då den sjätte filmen kommer!!!!! =) Jag ska stå längst fram i kön till bion den dagen!!!! :D

På fredagen jobbade jag 12-16 på KappAhl, hur kul som helst! Vilket bra jobb jag har! =)

När jag slutat gick jag hem till föräldrarna och hälsade på Anders och Gun (familje-vänner från Lysekil, världens mysigaste stad). Jag lånade pappas bil för att hämta paket från Haléns och Panduro på Coop Extra. Karin och jag beställde tillsammans. 
Från Haléns fick jag en snygg jacka i MC-modell, en duk, världens finaste bikini (som var på rea) och två stycken lite längre linnen (ett vitt och ett rött).
   Jackan och Bikinin
Från Panduro fick jag tre halsbands-hängen formade som hjärtan, 3 meter "läder"-band, två meter svart smyckes-kedja, länk-ringar pärlor och scrapbooking ark. Bara bra grejer! :)
 Halsbandet jag gjorde av mina nya grejer

Senare, efter jag ätit middag åkte jag med bilen och hälsade på Angelica och Osmin i Forsa en sväng. Efter det lämnade jag tillbaka bilen i pappas garage, gick hem för att hämta drickat och cykeln och begav mig iväg till Li och Putte.
Där på deras altan satt jag, Li, Putte, Johan, Karro, Reidar och ... vad hette hon nu då?? Sjutton, att jag ska vara så dålig på namn!!! :( Vi satt snackade och skojade ett bra tag, innan det blev lite för kallt, då gick vi in till vardagsrummet och lyssnade på musik istället! =) Det är alltid lika kul med Li! :) och Putte också för den delen! De är för härliga de där två! =)

Nästa dag var det jobb på Mulle Meck som gällde. Mellan nio och tre var vi där. Det var jag, Li, Lennart och Wille som jobbade. Det skulle ha varit maskerad.. men det var aldeles för varmt, så de få som faktiskt kom var inte utkllädda. Tråkigt.. Men det var kul att jobba med Li iaf! haha, vi hade lite snusk-lördag som vanligt! ;)

Efter det åkte föräldrarna, Karin och jag till Jenni för att gratta henne på 35-årsdagen. Jisses vilka söta syskonbarn jag har!! ^_^ Eric är så cool, tretton år som han är, Christin är det alltid sprallig och Calle är så go´ och glad hela tiden!

På kvällen åkte jag och Karin ut till Idenor för att hälsa på brorsan, Danne, och grilla. Där var Weppe, hans dam för kvällen (Gunnel) Andrietta, Frida, Erika och Danne då så klart! :) Maten var jättegod, sällskapet var himla trevligt och kubben var rolig (även fast vi förlorade)  =D


Kram



.

24/6 Fortsättning!

Ja, jag var ju som sagt med arbetsgänget från KappAhl på Bockarna och åt pubmacka ikväll. Det var härligt! Och GOTT! :P

Karin var också där med sina kollegor, och Danne kom också men sin kompis Weppe. Rena rama släktträffen det hela blev! haha! :D

Blev några kort, kolla in :)
 Chefen Anna och dekoratören Sandra, lika ljuvliga som vanligt! :)

 Sara ville egentligen vara med på kort, men fick ett tillslut!  Hihi!


Karin, jag och Tolla


Och nu sitter jag här med en skål jordgubbar och myser! :)

Imorgon blir det middag hos Karin, nåt annat vet jag inte! =)


Kramar




.

24/6 Härlig dag idag också! :)

Idag började jag faktiskt med att städa efter jag ätit frukost. Oj va fint det blev här! :)

Vid ett-tiden så kom Ankan och hennes lillasyster Ki och hämtade mig. Vi hämtade en av Ki's kompisar, Maja, också innan vi åkte till en liten badstrand (någonstans utanför Forsa). Där väntade Ankans storebror Tomas och hans tjej Kristina i solen
 Ki och Maja badade, Ankan knäppte kort

Men så kom molnen ganska direkt så vi tänkte att vi tar och åker en sväng istället! Då hamnade vi först i Ofärne! Ojoj, gamla minnen från klassresor man haft där hoppade upp i huvudet! :) Sen kom vi till (Nansta, heter det så?). Där åt vi glass och provade på att golfa lite. Det var svårt!!! men kul! =) Ki var riktigt duktig!
       
Ankan slår                                   Ki, som var så duktig! =)
      
Kristina, Ankan och Maja         Ankan och jag

Sen åkte vi hem till Ankan och gosade med kisse-bäbisen Melva i solen ett tag innan det var dax för mig att åka hem.
 Sötnos!! ^__^

Nu sitter jag här och ska snart iväg till Bockarna för att äta pubmacka med KappAhl-gänget! Ska bli mysigt! =)


Uppdaterar kanske senare!
Kram



.

Nu har mina nya smycken kommit! :)

Vilket härligt väder det har varit idag! :O Nästan trettio grader i skuggan och strålande solsken! :)

Jag har suttit ute nästan hela dagen, fast jag borde städat.. :-/ Det får bli imorgon! (det säger jag jämnt, haha!)

Efter lunchen så gick jag ner för att träffa Li och vi tog en glass i solskenet på Möljen. Hur härligt som helst! Så kul att träffa Li också, jag tycker hon är så rolig! Och så är hon precis lika knäpp som mig, det är skönt det! haha! :)

När jag kom hem igen och tittade i postlådan hade jag fått ett paket. "vad är det här?" tänkte jag. Det visade sig vara mina beställda smycken som redan kommit. Det gick ju tok-fort det där!! :)

Titta va' fina de är:

 

Sen, efter lite mer sol, kom pappa och hämtade mig (efter han hämtat Karin) och så åkte vi på Kvantum för att handla. Sen bar det hem med all mat innan vi for till mamma och pappa för att äta middag. Korvstroganoff!!! Gott!!!! :P

Nu har jag suttit här och fixat med kort sen jag kom hem därifrån. Och spelat lite patiensduell med Karin över MSN  :)


Imorgon hoppas jag att jag och Ankan kan träffas, kanske sola lite till (trots mina röööööda axlar)? ;)

Ha det bra!
Kram




.

22/6 - ÅskaÅskaÅskaÅskaÅska!!!!!!! :)

Det finns inget härligare än när det blixtrar och dundrar!!!! Det pirrar i hela kroppen på mig och jag blir så glad så jag nästan spricker!!!!!!! :D

Mera sommar-åska hitåt, tack!

Jag kom från KappAhl när det började mullra, jag var på väg upp för backen och pratade med Karin i telefonen. Och jag hann nästan precis fram till dörren innan regndropparna kom, och sen när jag åt middag så bara ÖSTE det ner! Mysigt! ^_^


Idag firar mina föräldrar 25-årig bröllopsdag, Silverbröllop! =) Grattis till dem! :) Har köpt en stoooor bakelse och 15 stoooora rosor till dem. Hur fina som helst! :)
Här är ett kort på min fina mamma och pappa den dagen då de gifte sig:


Ojoj, så söta de är! =)


Ikväll blir det nog bara att slappa framför tv:n. Har arbetat på två jobb idag så jag orkar nog inget annat! (först städade jag på H&M och HIAB sen jobbade jag på KappAhl) Jobbat mellan 08.00 och 18.15. *puh!*


Kram på er!





.

Gårdagens grillning med tjejerna! :)

Igår kom tre av mina go'aste vänner hit för att grilla, spela kubb och ha skoj!

Vi hade himla kul, det är lite synd om Magda bara.. Som aldrig lyckades vinna i kubb, hur mycket vi än ändrade lag. ;) :D

Här kommer några bilder (klicka för att se större bilder):

 
Vi sitter runt bordet och har ätit vårat grillade kött! :)

 
Ankan kastar "arsel"         Jag kämpar på

 
Magda och Ica                   Magda och jag


Idag kom Magda förbi en sväng. Efter jag startat en tvättmaskin tog vi en promenad runt Lillfjärden, som vi brukade göra "back in the days" ;-) Sen gick vi på Hemköp och köpte med oss köttfärs, grädde och creme fraiche hem.

Medan jag hämtade min, nu rena, tvätt i tvättstugan, lagade Magda sin berömda köttfärssås med pasta. Hur jäkla gott som helst! :P

Nu sitter jag här och har inget bättre för mig. haha!

Det får räcka för idag nu tror jag! =)

kramar




.

Tips: här kan du köpa smycken, kläder och skor!

Sitter och kollar på en helt nyfunnen sida för mig, helt otroligt vilka härliga smycken!!
Kolla in Cocoo! här

Vill ha nästan allt på den sidan! Bland annat de här:
   
Sjukt snygga grejer, eller hur? Det slutade med att jag beställde de på de två sista bilderna; armbandet och det "hängande" halsbandet!


Här kan du hitta snygga kläder:
Junkyard         här
Asos                här
Modekungen  här
Rockzone        här
Yria                   här


Här kan du hitta snygga skor:
Brandos här



.

Läste mina gamla inlägg.. ojojoj! Första dumma kärleken! :D

Hahaha, det är så roligt att sitta och läsa sina gamla blogg-inlägg! Va mycket jag har varit med om! :) Va mycket skoj och härligheter jag har fått äran att vara med på de senaste två månaderna! (orkade inte läsa längre bakåt i tiden, tålamodet började tryta! :)

Fastnade speciellt på det här, det var så skönt att läsa! här

Allt det här har verkligen öppnat mina ögon!
Vad urbota dum jag var som trodde på alla lögner, som förlät honom gång på gång och accepterade allt det "mindre snälla" som han sa till mig.. Men det var ju när jag började säga ifrån som han blev ännu värre så det kanske inte är så konstigt.. Jag vet inte..

Första kärleken!!! Vad ska man säga.. Jag var ung och dum! hihi (det var bara två månader sedan men ändå! ;) ) Varför är man oftast så lättlurad när det kommer till sin första kärlek? Jag tycker man hör det allt som oftast..


Men nu så är jag gladeliglad igen! :) Fick tillbaka alla mina härliga färger i världen, när jag kom upp ur hans gråskala! Jag hade inte ens märkt att de försvunnit från mig.



Anyway: Igår kom alla brudarna till mig, grillade och hade skoj! Lägger upp bilder på det lite senare, för nu är det dax för middag! :D

kram




.

20/6 -09 .. Men oj då!

Det blev fint väder ändå igår!! :O Fantastiskt!
Vi hade det jättemysigt hos moster Gun och morbror Janne! Vi åt och åt och spelade och åt och åt och lekte lekar! Och sen åt vi lite till! hihi!!

 Vi hade en fin bana ute på gräsmattan där vi skulle samla poäng i olika "grenar". Första omgången kom jag sist.. :( Andra omgången VANN jag!! :O :D Tredje omgången kom jag sist igen.. :-/

Men jag vann en gång iaf, det är alltid något! :)

Tyvärr är alla bilderna på föräldrarnas kamera.. Men här är några bilder från Midsommar för tre år sedan:
   


När vi åkte hemmåt, vid elvatiden, skjutsade mamma och pappa hem Karin först och släppte sen av mig hos Li. Min goa jobbar-kompis på Mulle Meck! :) Hon och Putte hade fest i sitt hus och det var i full gång när jag kom dit!

Fick några riktigt goda drinkar som Li blandade ihop åt mig, snällt! :) Jag hade jättekul hela kvällen (och dagen)!! När det var dags att gå hemmåt var Li och Putte så snälla att de följde med mig nästan hela vägen hem! De är så härliga de där två! :) Sen tog jag en dusch (ja, mitt i "natta"!) klockan var nog två/halv tre tror jag. Sen åt jag en minipizza innan jag drösade i säng!

Vaknade tio imorse.. lika trött som vanligt..

Men ikväll blir det grilla med kompisarna! Spela kubb och ha det skoj!!! Ser fram emot det! Får se om jag träffar Li ikväll också. De kanske skulle ut eller komma förbi, men bara kanske.


Det var nog allt för nu..

Kram



.

I torsdags..

I torsdags kom Karin och Ingela hit och åt middag och tittade på film! Det var mysigt! :) Först åt vi, det blev lövbit och sourcream-kryddade potatisklyftor. Hur gott som helst!

Sen tittade vi på Sagan om ringen, Härskarringen. Så här såg vi ut: (det var ganska läskigt där ett tag)

 Ingela blir lugnad av Cosmos

 Karin och jag tycker det är jätteläskigt när Bilbo ser ringen i Vattnadal.. :-S


Vi hade det mysigt!! Tack för att ni kom, tjejer! :)

Kram




.

19/6 -09 .. Glad midsommar!

Glad midsommar till alla!
Hoppas det blir fint väder.. eller åtminstonde uppehåll, så man van vara ute och leka! :)



Kram



.

Don´t think..

Don´t think you are, know you are


Tack Danne för de fina orden! :)

17/6 -09 .. Vilken dag! :O

Vaknade, och var hur seg som helst, imorse. Slääääpade mig iväg till jobbet och hade en kurs på KomTek med Li och Ida (och sommarjobbaren Wille). Varit så trött hela dagen! Förstår inte varför.. Måste ha sovit dåligt i natt.

När jag kom hem duschade jag, åt middag sen lade mig på soffan och slocknade DIREKT!!! Skönt! Katterna låg båda två med mig i soffan och sov dessutom, mysigt. ^__^

Nu på kvällen sitter jag här och glor, med tv:n på i bakgrunden. Det är lyxfällan just nu, folk är bra knäppa! :O Varför slänger man räkningar?? Tror man att de försvinner upp i rök då?? Och att de aldrig kommer tillbaka och biter en i arslet? *skakar på huvudet*

Imorgon blir det jobb på KappAhl och sen på kvällen kommer Karin och Ingela hit och äter och tittar på film! Mysigt! :)



Kram



.

Tävling hos KanDee

KanDee har en tävling på sin blogg just nu på: http://kandeedrawings.blogg.se/

Det var av henne jag köpte min snygga t-shirt och mitt aldeles underbara linne! (här)


Man kan bland annat vinna detta linne! :) Hur fint som helst!!

kram



.

16/6 -09 .. Party, jobb och handling

Igår kväll följde jag med Ica till en av hennes kompisar på ljusparty. Hittade två dofter som jag beställde i teljus (som är som värmeljus); Agave nektar och Svart körsbär. Har mullbärs-doften sedan tidigare! :)Får se när de kommer! :)

Och jag vann!!!! Tjohoo!!! De lottade ut två små vinster till oss som var gäster på ljuspartyt. Och jag vann en av dem! :D *studsade av lycka* Det var en liten ljuslykta med ett Lime iste doftande ljus i! :) :) Jag blev tokigt glad! :)


Idag har jag jobbat på KappAhl, hur kul som helst! :) Efter det gick jag till föräldrarna mina för att fixa med en present till Jenni (syster) som fyller 35 snart. Sen fick jag UGNSPANNKAKA!! Gott!!!!! :P Jag har längtat.. ja, jag vet inte hur länge på att få äta det!

Efter det så skjutsade jag och mamma hem Karin innan vi åkte på Kvantum och handlade. Herregud vad mycket man behöver när man är en människa och två katter! :-O Kattsand, kattmat, mjölk, potatis, sallad och frukt. Och masssor mer!! Och allt väger minst tre ton! :( Tur att mamma hjälpte mig bära upp allt! Mamma är bäst! :)

Just nu sitter jag här vid datorn, under sträng bevakning av Leia och Cosmos! :D
 De ser faktiskt riktigt stränga ut!! haha!

Imorgon blir det heldag på Mulle Meck, ska bli kul! Det var längesen jag jobbade där nu käns det som, iaf heldag! Vet inte vem jag ska jobba med. Blir spännande att se! :)


Det var nog allt för idag!

kram



.

15/6 -09 .. Allergi är rena pesten!!

Det finns väl inget värre än när näsan rinner, ögonen kliar och huvudet känns som fyllt med bly.. Samma sak gäller kliande röda prickar som gillar att hoppa upp runt hela mgen och ryggen och göra en galen.. :(

Tack gode gud för allergitabletter och kortisonsalva! Det blir inte bra av det, men det blir betydligt bättre iaf!


I helgen var det studenten här i Hudik, det missade jag nästan helt! :O
På fredagen var jag på stan med Mja och då insåg jag att det var studenten pga alla finklädda människor med blommor i händerna. Såg när studenterna tågade förbi, men inte så mycket mer. Mja och jag åt på Jambo och kikade lite i affärer bara den dagen. På kvällen följde jag med Mamma och Pappa och bror Danne på E-lounge för att äta middag. Det var jättegott, men ännu mer mysigt! :)

Efter det gick vi en sväng på Manis och tog en Irish Coffe och så innan det var dags att gå hem vid elva-tiden.

Lördagen jobbade jag på KappAhl. Det var hur kul som helst och dagen gick jättefort! :) På kvällen åkte jag och Ankan och hyrde film, "Oxford Murders" (ej att rekommendera). När vi ändå var så nära Folkets Hus tog vi en sväng förbi där för att kolla på alla fina balklänningar. Mycket rött i år såg jag! :) Sen styrde vi kosan hem till Ica med film och ett kilo (ja, ett kilo) godis i nävarna! :D

Igår, söndag, var jag med föräldrarna, syrran och brorsan till Söderhamn på shoppingtur. Mamma och pappa skulle kolla på tapeter och golv till sin bostadsrätt och Danne skulle hälsa på en kompis. Karin och jag hänge mest på bara för att det är kul att gå där och titta! :)

Men jag fyndade faktiskt lite. En stor handduk som passar in i mitt fina "nya" badrum tex (det är nu grått med rosa detaljer). En hel drös med sugrör, bakformar och ett halsband till Leia hittade jag också. Och så massor av choklad förstås! =)

 Leias nya halsband, så fint så!

 Cosmos halsband, som han nästan aldrig haft på sig! hihi ^_^

Det var allt för den här gången! :)


Kram





.

11/6 -09 .. Resultatet av mitt hårda slit! :)

Jag fick hem tyget jag beställt (från tyg.se) igår, men jag orkade inte börja då. Så jag satte igång i förmiddags istället! Jag mätte och jag sydde och jag planerade och mätte och sydde lite till, och OJ så fint det blev! :)

Jag är allt bra ändå, jag! =D

Så här ser mina två  fina nya kuddar ut:
 Cosmos ville också vara med! :)

 


Oj, va duktig jag är ibland! (eller faktiskt, mest hela tiden) ;-D


Senare idag ska jag på mina syster-barns examen i Njutånger. Ska bli kul att se Christin sjunga och uppträda i sina fina nya kläder som hon är så stolt över! ^__^ Får se om jag får några bilder på henne, isf lägger jag upp dem här senare! :)
Och Erik ska ta examen för sista gången på den skolan, sen bär det av till Iggesunds skola tror jag. Så det blir också kul att se! :)


kram




.

10/6 -09 .. Nya kläder från KanDee! :)

Igår fick jag mina toppar som jag beställt från KanDee. De är hur snygga som helst, finare än vad jag trodde de skulle vara till och med! Och de har jättehärlig kvalité! *rekomenderar starkt* www.kandeedrawings.blogg.se

 




Skitsnygga! Jag är jättenöjd! :)

kram

9/6 -09 .. På glatt humör och med många kissemiss-bäbisar på kort!

I helgen var jag både till Magda och till Ankan och hälsade på kissekattungar! :)


Mys i solen med Ankans katter


Lilla kissen på en vecka, så söt!





Magdas ena kisse Gucci


Magdas andra kisse Dior




Ojojoj, så sött!
Skatten har kommit, "prisa gud, här kommer skatteåterbäringen" som en vis munk en gång sa! ;-)  =D


Det var väl allt för idag!

kram


.

9/6 -09 .. Bästa låttexten just nu!! :) Gör mig så glad!

Man blir alltid så glad när man hör en låt som man kan identifiera sig med!


"Over You" - Daughtry

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
but I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
But when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
but I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
Well I'm putting my heart back together,
'Cause I got over you.
Well I got over you.
I got over you.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.




Det är skönt att höra den här låten, jag blir så himla glad! =)





.


7/6 -09 .. Helgen som gått

Ojojoj! Vilken härlig helg! :)

Jag har tagit examen och är klar med skolan! Ifredags var jag upp till Sundsvall för sista gången (iaf i skol-syfte). Vi skulle träffas hela klassen och ha avslutningslunch på Stadshuset. Det var mysigt! Men maten var sådär, smakade inte så mycket. Men vem bryr sig väl om det?!?! Vi hade det jättetrevligt. Pratade och skrattade (speciellt åt våra lärare som skojade) =D

Senare på kvällen kom Ica, Osmin, Ankan, Mja, Li och Putte för att grilla hos mig. Hur mysigt som helst hade vi det!! :-) Senare på kvällen kom Magda, Linus och Zandra ocskå. Vi spelade Wii, pratade och skrattade. Senare på kvällen bar det iväg till Bockarna för en svängom eller två på dansgolvet!

Vid tjuo i två ungefär gick vi till Zapatas för att äta en pizza innan det var dags att gå hem och soooova! Höll nästan på att somna gåendes på vägen hem, jag var så trött!!

Lördagen städade jag upp lite efter festen, diskade och donade innan jag gick ner för att titta på Nationaldagsparaden. Den var ju hur kort som helst!! Vart jättebesviken.. :( Ska det firas ska det väl firas ordentligt! Kolla bara på Norrmännen!!!
Aja.. Senare blev det middag på Kinarestaurangen med familjen. Fick så fina saker i examenspresent! :)

Av Ankan fick jag en "Hangover"-ögonmask, ett dödskalle-sugrör, en smultronbuske och en isbitsform som ser ut som tre gitarrer. :)

Av Angelica och Osmin fick jag en champagneflaska. =)

Av Kakan fick jag en Willowtree-flicka som heter Happiness och en Paolo Nutini skiva (som jag lyssnar på just nu faktiskt!)

Av Mamma och Pappa fick jag en badrumsmatta och två matchande handukar (som jag önskat)

Bara bra och fina saker!! :)


Idag har jag varit och hälsat på Magdas kissemiss-bäbisar. De var ju hur små och söta som helst! ^_^

Imorgon ska vi gratta Osmin innan han åker hem till England på semester i två veckor. Det blir nog pizza på stan! :)


Det var allt för den här gången!
Kram




.

3/6 -09 .. Dagens shoppingfynd!!! :)

Idag har jag varit med Ankan och Mja i Sundsvall och shoppat gärnet heeela dagen!! Det har varit så härligt och jag har hittat massor av fina och bra grejer!

Vi åkte strax efter tio i morse. När vi kom fram till Birsta så började vi på Skopunkten. Mja och jag hittade ett par varsina skor som vi gillade. Men vi tänkte att vi skulle vänta med att köpa dem tills vi tittat i resten av skoaffärerna. Men vi hittade ju så klart inte några, så det slutade med att vi åkte tillbaka och köpte dem ändå! =).

Sedan bar det av till McDonalds för en tidig lunch (för jag var redan hungrig, som vanligt! haha!) Det tog sin lilla tid att komma igenom alla butikena ute i Birsta, speciellt när vi är tre tjejer med helt olika smak. Vi måste ju bara in i nästan alla affärer!! :D

Efter en sväng på IKEA och på Systembolaget bar det av iväg mot centrum. Där gick vi på alla butiker som inte finns på Birsta (och några som vi redan kollat i på Birsta men som vi måste kolla igenom en gång till! =D )

Jag hittade förstås inte det jag mest av allt letade efter, tyg till kuddar jag tänkte sy själv.. Men jag hittade massor av annat bra! :)

Det här tex:
Panduro-saker (tex. en stämpeldyna i silver, två designark och rock-klistermärken.)

Armband från Gina Tricot  69:-


Linne/klänning från Gina Tricot  149:-


Stövlar från Skopunkten  499:-


Finklänning från  Cubus  179:-

Och det röda skärpet som går två varv runt hittade jag på VeroModa för 129:-
Lika som det här bruna för samma pris


Ljus från IKEA 3-pack 69:-



Det var nog allt för idag!!

Kram



.

2/6 -09.. Blodomloppet

Gick blodomloppet här i Hudik igår kväll. Det var jättemysigt med aldeles perfekt väder! :)
Jag gick med mina KappAhl-medarbetare och så följde mamma med också. När vi gått i mål fick vi en stooor picnic-påse att äta. Hur mysigt som helst att sitta där i gräset efteråt ock fika!!!!

Innan blodomloppet var jag upp till skolan Sundsvall och redovisade mitt examensarbete. Det gick jättebra och jag fick reda på mina slutbetyg. Toppbetyg i allt!!! VG!!!!  =) Heja mig!!!!!! :D *studsar av glädje*

Idag, tisdag, träffade jag moster Gun på Kinaresturangen för lunch och sen gick vi en sväng på stan. Härligt, Gun är rolig hon!

Imorgon bär det av till Sundsvall för shoppingtur med Ankan och Mja, det ska bli himla skoj! Hoppas jag hittar en massa bra saker! Och kanske något att ha på mig på examensfesten som blir av här hemma på fredag kväll! *längtar till dess, då ska firas*


Det var allt för den här gången!

kram



.

RSS 2.0